23 januari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Dominique & Wietse

23 januari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Dominique & Wietse

Barts-Boekje-dominique wietse 2
Barts-Boekje-dominique-wietse-4 copy
Barts-Boekje-dominique wietse 7
Op de zondag (want dat begint lummelt zo lekker) meekijken met de foto’s van echte bruiloften – het naslagwerk voor iemands echte plakboek. In de categorie smullen en ideeën bietsen mag.
Op de allerheetste vrijdag van 2015 (u herinnert hem zich vast nog), trouwden Dominique & Wietse in Amsterdam. Dat begon met een make-up-sessie met vriendinnen voor de een, en een good-luck-neut met de mannen voor de ander (dat denken we tenminste, daar waren we niet bij). Hij vervolgens op de Vespa, samen met eerder genoemde mannen (op andere Vespa's), zij in een oldtimer. Om daarna te trouwen in het te gekke Tassenmuseum (kun je daar trouwen? ja dus!) op de Herengracht; een prachtige klassieke ruimte, ideaal voor een ceremonie met een klein gezelschap.
Niet verrassend wanneer je in een eeuwenoud pand aan de Herengracht trouwt, wel een droom, was het ritje in de houten salonboot dat volgde. De behoorlijk perfecte locatie voor Proosten, Speechen en Taart. Eindstation was het Westerpark, de Westerliefde (what's in a name) om precies te zijn. Gasten eerst, Dominique & Wietse nog even met Kee & Kee het park in voor een sessie'tje om vervolgens aan te haken aan het driegangen diner in de Westerliefde - waar het licht ongekend binnen viel, zo mooi. Het toetje, scroppino's, yes please, buiten gedronken - lekker los, vinden we leuk, en een goede intro voor de saxofonist en DJ die volgden. Net als de lange bloedhete avond tot in de late, bloedhete uurtjes. Kee & Kee