15 februari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Maartje & Bob

15 februari 2016, door Maartje

Kee & Kee kieken: Maartje & Bob

Op de maandag (want dat begint zo lekker de week) meekijken met de foto’s van fotografieduo Kee & Kee, genomen tijdens echte bruiloften en dus het naslagwerk voor iemands echte plakboek. In de categorie ‘smullen’, als je het ons vraagt. Ideeën bietsen mag!
Barts-Boekje-maartje-en-bob-6
We vertelden al niet zelden (sorry) over Landgoed de Olmenhorst (op Barts Boekje Junior o.a.) omdat het zo'n unieke plek is, en toch op maar een half uur vanaf Amsterdam. In het kleine Lisserbroek ligt het, en de appelboomgaard is dus óók een puike (dat is zacht uitgedrukt) trouwlocatie: met je sluier letterlijk tussen de appels en de peren. Helemaal ideaal voor met kroost (zonder is het er ook fantastisch overigens, maar mèt, tsja, dan is de Olmenhorst helemaal een aanrader).
Barts-Boekje-Maartje en Bob 3Kun je mooi, net als Maartje en Bob en hun twee zoontjes de dag beginnen met een shoot, tussen de bomen: jochies een strik om en klaar waren Kee en Kee. Het werkt natuurlijk ook als het weer mee zit, en dat zat het bij Maartje en Bob (het kan heus, in ons eigen Holland - maar Landgoed de Olmenhorst heeft een goed slecht weer plan, maar dat terzijde), waardoor Maartje haar korte jurk nog een beetje leuker werd. Alle gasten werden ontvangen met een glas sangria terwijl Maartje, Bob en de boys aankwamen rijden in een bakfiets - grande entree in stijl, noemen we dat.
Barts-Boekje-maartje en bob 7De ceremonie was voor de speeches en voor live muziek, gespeeld door familie en vrienden, beter wordt het niet; er stond zelfs een vleugel op het gras. Bonuspunten voor Maartje en Bob die er voor kozen om de kids er bij te hebben (genoeg stellen die het niet doen, ook begrijpelijk) en als je dat dan doet, zorg dan dat ze een goede, waardige plek hebben in het program. Want dan krijg je er leuks voor terug zoals tijdens deze trouwerij waar alle kindjes een zelf gemaakt lied zongen/ voorlazen/ mompelden. Met als klapper Maartje herself: ze is muzikante en had een eigen lied geschreven voor haar man die ze tijdens de ceremonie opdroeg, van achter de piano uiteraard. We like.
Barts-Boekje-maartje en bob 4Nog zo iets dat niet iedereen doet, maar waar wij van Barts Boekje dus heel (heel!) erg van houden, en wat Maartje en Bob lekker wel deden: een dress code. In dit geval: iedereen een hoed. Geen truttig gedoe, neen, alles mocht, van helm tot feestmuts. Een ideaal eerste gespreksonderwerp, ga maar na.
Barts-Boekje-maartje en bob 1
Na de ceremonie was er tijd voor de borrel, een groepsfoto of wat, en maakten de gasten die op het landgoed bleven slapen (dat kan, dat kan, dat kan!) hun bedje / tentje alvast op. Om daarna, wederom tussen de bomen, te dineren aan lange, witgedekte tafels vol verschillende antieke bordjes.
Barts-Boekje-maartje en bob 5Meer zien? Kee & Kee