9 mei 2019, door Barts Boekje

Trouwen in een kasteel: Kerckebosch in zeist

9 mei 2019, door Barts Boekje

Trouwen in een kasteel: Kerckebosch in zeist

Kastelen met kantelen. We houden er van. Al helemaal om in te trouwen. Überhaupt om te trouwen (kunnen we dat niet gewoon elk jaar doen please?). In een kasteel elk jaar: nog beter. Kasteel Kerckebosch in Zeist is er zo eentje op ons lijstje.

Kasteel Kerckebosch

Kasteel Kerckebosch

Prachtig kasteel (best wel een beetje chique), mooie omgeving en ideaal, want je gasten kunnen blijven slapen. Een deel dan. 27 gasten om precies te zijn. Kasteel en hotel ineen. Bij kasteel Kerckebosch is ontzettend veel mogelijk (joh). De huwelijksvoltrekking, diner, cocktailfeestje, feest én slapen blijven dus. En dit alles op één groot, mooi terrein. Trouwen onder de wenteltrap van het kasteel. Een binnenkomst voor gasten en voor jezelf als stel van grandeur. Dak eraf? Trouw met New Year’s Eve! Thema goud, we zien het helemaal voor ons.

Fijn vinden we, je kan voor inspiratie kijken op hun website. Kan wel vaker, maar er zijn veel websites waar geen reet op staat (pardon our French). Staat vooral de knop richting offerte. Enfin, het helpt om daarop te kijken. Prachtige foto’s van voorgaande trouwerijen, mooie bruidstaarten, jurken, auto’s en ga zo maar door. We zien onszelf er al staan. Of we nou gaan trouwen of niet. De foto’s geven een goed beeld van de sfeer in het kasteel!

www.kasteelkerchebosch.com

Trouwerij in aankomst

Trouwerij in aankomst

En nog leuker dan leuk, in juni hebben we een bruiloft op de planning daar! Nee, niemand van Team Bart, wel iemand van ons vrienden. Ook leuk. We blijven slapen. Een full experience dus, waarbij de drank rijkelijk mag vloeien. Mag altijd wel, maar we kunnen dus zo ons bed in rollen. Volgende ochtend gezellig met z’n allen ontbijten. Goed, het gaat gelijk weer over drank. En daar gaat het natuurlijk eigenlijk niet over. Het gaat om deze fantastische locatie waar twee mensen gaan trouwen met elkaar. Daarover later meer, keep you posted.

Foto’s: Header www.patrick-o.com, overige foto’s Kasteel Kerckebosch.