2 juli 2021, door Nina van Hilst

Kleurrijk geborduurde kinderjasjes uit India en helemaal one of a kind – Cotè

2 juli 2021, door Nina van Hilst

Kleurrijk geborduurde kinderjasjes uit India en helemaal one of a kind – Cotè

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… wie heeft de mooiste kinderjasjes van het land? Oh, lastig kiezen, maar Cotè staat zeker aan de top. Cotè heeft handgemaakte jassen voor kinderen, prachtig geborduurd, uit India en voor de jongens en de meisjes. Op maat gemaakt voor jouw lieveling en helemaal one of a kind.

 

 

Cotè

Cotè

Wie op Instagram zit, heeft vast weleens de korte en lange droomjasjes voor vrouwen voorbij zien komen. De kleurrijke, handgeborduurde en vintage jassen worden door Kirsten van Cotè in India verzameld en hier via Instagram verkocht. En dit al fijne concept wordt nog leuker. Cotè gaat kinderjasjes maken van deze prachtige vintage stoffen.

Je kiest de vintage stof die jij – of je mini – mooi vindt en bestelt het jasje in de maten van je kindje. Vanaf dat moment is het even geduld hebben want één à twee maanden later komt het jasje uit India naar Nederland. Mini heeft dan een superorigineel, op maat gemaakt en megavrolijk jasje. Om aan te doen en om aan de muur te prijken, want deze feestelijke parels van jasjes zijn veel te mooi om in een kast te hangen.

 

Cote