Nederland5 april 2021, door Michel + Renske

MinMin Copenhagen – speelgoed dat bij je interieur past

Nederland, 5 april 2021, door Michel + Renske

MinMin Copenhagen – speelgoed dat bij je interieur past

Sorry, maar we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen: kinderspeelgoed. Niet van die plastic meuk hoor. Nee, we willen speelgoed wat op meerdere vraagstukken en vereisten antwoord geeft. Duurzaam, yes. Prikkelend qua ontwikkeling en vooral eindeloos speelplezier? Ja, willen we. En als klap op de vuurpijl willen we óók nog dat het beeldig past in ons interieur. Honderd punten voor merken die dat allemaal kunnen. Honderd punten dus voor MinMin Copenhagen.

Meer fijn en verantwoord kinderspul vind je hier en voor een hele middag shoppen hebben we ook nog een lijstje leukste webshops voor kids.

MinMin

MinMin

Nog maar een paar maanden jong en we zijn nu al blij: MinMin Copenhagen dat net voor het einde van 2020 gelanceerd is, schurkt tegen perfectie aan. MinMin is in ons land verkrijgbaar via The Milk Minimalist, dat aan al bovenstaande eisen voldoet en al net zo leuk is. Zeker even kijken.
MinMin werkt met fijne, simpele vormen en natuurlijke, neutrale kleuren. Check! Daarom mag het ook op het kastje staan in plaats van in de speelgoedla of mand. Scheelt ook weer opruimen aan het einde van het speeluurtje.
De missie van MinMin is duurzaam speelgoed maken, maar vooral net een beetje anders om de motoriek van de mini’s te stimuleren. Geen vierkante, makkelijk stapelbare blokken, maar net iets wiebeliger en onstabieler, zodat er flink gebouwd kan worden mét de nodige uitdaging. Alle ingrediënten dus voor een lekker bouwmiddagje en je dagelijkse dosis creativiteit.
De kleuren zijn much loved – denk bordeauxrood, diepblauw, donkergroen en andere natuurtinten.
Kopen? Kijken? Hebben? Snappen we, dus kijk voor levering in Nederland bij The Milk Minimalist.