Nederland7 december 2020, door Michel + Renske

Kids & baby merk: Mini Ian

Nederland, 7 december 2020, door Michel + Renske

Kids & baby merk: Mini Ian

Sowieso hebben merken van Nederlandse bodem altijd een streepje voor bij team Bart. En al helemaal als ze dan ook nog eens gepassioneerd en duurzaam ondernemen. Twee keer hulde. Zo ook Mini Ian. Een kleinschalig merk (nee geen grote producties die uiteindelijk in outlets belanden) met liefde voor mooie stoffen, kwaliteit en pasvorm.

Mini Ian

Mini Ian

Mini Ian is een duurzaam Spaans kinderkleding merk gevestigd in Nederland. Eerlijke kinderkleding met de klassieke Spaanse stijl maar wel met een modern tintje. Voor de fairtrade kinderkleding worden duurzame stoffen gebruikt.

Alle kleding en accessoires worden eerlijk geproduceerd in ons eigen land. Het ontwerpen en het maken van de items gebeurt in eigen atelier. Worden wij happy van. Het bedrukken wordt gedaan door zeefdruktechnieken met ecologische inkt op waterbasis. Daarom mag Mini Ian drie vaktermen claimen: ecologisch. biologisch en duurzaam. Merk naar ons hart.

Waar we vooral voor op de banken gaan staan? De allerliefste baby rompertjes, de lieve tuinbroekjes voor de kids en toch ook echt dat heuptasje van teddy – zo schattig. Genoeg keuze voor ieder z’n smaak zullen we maar zeggen.

Mini Ian