Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 June 2019
  • 16-05-2018
  • Barts Kookboekje

LAKRIDS BÆRRIES

LAKRIDS BÆRRIES

Het zijn gekkies hoor, die Denen. Neem nou (supersympahieke, zelf gezien) Johan Bülow, de Deen die Lakrids bedacht. Wat? Lakrids. Dat is een combi tussen chocade en drop ofwel: the best of both worlds. Categorie moetjeminstenseenkeergeproefd hebben. Uit zijn creatieve choco-drop-pot komen de Bærries. Come again? Jawel, Bærries. Ofwel drop omhuld met laagjes melk-chocolade en een krokante coating (voor een crispy bite).

Favoriet? De sappige blauwe wilde bosbessen in combinatie met de gekarameliseerde Dulce de Leche chocolade. De Wild Blueberry. Bam. Maar er is ook nog de Sea Buckthorn: frisse, iets zurige duindoornbos met witte chocolade en zoete drop in ‘t midden. Klinkt interessant, niet? Ook goed om te weten: alle Lakrids by Johan Bülow choco-dropjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn glutenvrij aangezien er rijstebloem gebruikt wordt bij het maken van de drop. Perfect cadeautje ook overigens: de gift box kost € 30, een pot van 150 gram € 10 en een pot 250 gram €15.