Nederland2 augustus 2022, door Michel + Renske

Landgoed Stameren – heerlijk vakantiehuis midden in de natuur (Utrechtse Heuvelrug)

Nederland, 2 augustus 2022, door Michel + Renske

Landgoed Stameren – heerlijk vakantiehuis midden in de natuur (Utrechtse Heuvelrug)

Knap lastig. Een fijne plek vinden met ruimte (hallo grote gezinnen), maar niet aan de andere kant van het land. Well, hier is uw antwoord. Landgoed Stameren bevindt zich in midden-Nederland, op de immers populaire Utrechtse Heuvelrug. Een genot voor grote gezinnen die de natuur willen opzoeken.

Landgoed Stameren

Landgoed Stameren

Wanneer je Landgoed Stameren nadert, komt er een groene oase op je af. Dit heerlijke vakantiehuis is omringd door natuur met al het plezier wat daarbij komt kijken. Bereid je voor op allerlei dieren in de “tuin” zoals diverse vogelsoorten, vossen, dassen en hazen. Naast het huis scharrelen kippen: hallo verse eitjes!

Het huis is geschikt voor 6 personen, inclusief een master bedroom. Eventueel een uitklapbare bank voor meer volk. Naast de heerlijke ruime slaapkamer is er ook een kinderkamer met een huge stapelbed, zo kunnen er beneden twee kids slapen en daarboven ook nog eentje. Hoppa die heb je zo onder de wol.

Daarnaast is Roos (eigenaresse) op alles voorbereid; komt er een baby dan is er een ledikantje, kinderstoel, etc aanwezig.

 

Van alle gemakken voorzien

Van alle gemakken voorzien

Op vakantie en minder luxe dan thuis? Zeker niet het geval bij Landgoed Stameren. Roos & Daan hebben gezorgd voor een luxe keuken (hallo vaatwasser) en hebben het huis van alle luxe voorzien. Daarnaast is er een bad op pootjes, waar je je na een dag in de bossen heerlijk schoon boent.

Verder is er genoeg te doen in de omgeving, mocht je het fijne huis kunnen verlaten. Zo zijn er diverse wandel-/ fietstochten in de buurt. Ook ligt Henschotermeer met blauw zwemwater en speeltoestellen voor de kinderen om de hoek. Zin in een stad en meer van dat soort? Zowel Utrecht als Amersfoort vind je op 20 minuutjes rijden.

Als dat geen lekkere dagen worden, weten wij het ook niet meer.

Instagram: @landgoed_stameren of via natuurhuisje