Nederland, Den Haag7 januari 2021, door Maartje

Le Quartier Den Haag

Nederland, Den Haag, 7 januari 2021, door Maartje

Le Quartier Den Haag

Voor een beetje Parijs hoef je tegenwoordig helemaal niet meer naar Frankrijk. Welnee, gewoon naar Den Haag! Een tikkeltje verscholen in de wijk Benoordenhout vind je namelijk Le Quartier. Restaurant, brasserie, één bundel Franse vibes. En ach, met al dat groene velvet in je interieur heb je ons natuurlijk al snel in tha pocket. Op de kaart? Onder andere kreeftensoep, burrata salade of de Franse flammkuchen uit de Elzas als kleine gerechten.

 

 

 

Coquilles, steak tartaar of escalope de veau zijn onder andere je opties als hoofdgerecht. Bovendien is er iedere week bij Le Quartair Den Haag een wisselend 3-gangen weekmenu. Alles met een Frans tintje. Maar niet alleen diner, ook voor een bakkie koffie of gin tonic zit je hier prima, met een warme appel galette, fancy citroen taartje of portie bitterballen ernaast. En overdag een klassiek bereide croque monsieur, of brood met crème de avocado. Allemaal niet verkeerd, en dat in het prachtig – tikkeltje Paris chic – ingerichte restaurant. Très bien.

En psssst. Le Quartier heeft een zusje een paar meter verderop. Le Petit Quartier, van dezelfde eigenaren maar minder Paris chic, meer lunchroom voor het hele gezin. Met in de zomer schepijs. Bon appétit!

Le Quartier.