Portugal, Algarve28 september 2023, door Nina van Hilst

Een droom van een eco AirBnB: The Lemon Lodge in Algarve, Portugal

Portugal, Algarve, 28 september 2023, door Nina van Hilst

Een droom van een eco AirBnB: The Lemon Lodge in Algarve, Portugal

Portugal? Eco Airbnb? Off the beaten track? Deze beelden? Zo, de interesse is gewekt. Gooi je daar een fijn interieur bij, en BAM - verkocht. The Lemon Lodge in de Algarve in Portugal heeft alles wat een vakantiehartje begeert.

 

Hier lees je nog meer leuks en lekkers in en over Portugal.

The Lemon Lodge

The Lemon Lodge

Knap, eco-ok en in de Portugese zon. The Lemon Lodge weet wel hoe ze je moeten verleiden. Deze ecovriendelijke B&B in de Algarve is ontstaan als droom van een stel (Nederlandse) vrienden die meer in contact met de natuur wilden leven. Een simpel leven, eten van het land en her en der een citroen van de bomen plukken. C’est la vie. Maar dan op z’n Portugees.

Deze off the grid droom heeft twee suites. De één voor twee personen en de ander suite is voor vier. Beiden met open haard, terras en toegang tot de tuin. Qua looks zeggen de foto’s alles. En we kunnen uit ervaring zeggen: hier worden herinneringen gemaakt, nauwelijks in een beeld te vangen. De streek rondom Aljezur is favoriete in Portugal: dichtbij de rustige zuidkust én de wilde westkust. En daarmee altijd wel een avontuur of strand wat lonkt. Bij The Lemon Lodge zijn ze ook gespecialiseerd in De Wim Hof Methode. Om je vakantie net die extra kick te geven, als je dat wilt natuurlijk.

The Lemon Lodge via Airbnb

We vonden deze droombestemming op een weergaloze off the beaten track locatie uiteraard via Airbnb. Wist je dat je via deze site de mooiste en meest unieke vakanties boekt? Is zo. Kijk zelf maar en probeer eens op te zoeken op ‘boomhut’ of ‘cabin’, en het zal je verrassen wat je dat ontdekt.