Nederland, Utrecht25 augustus 2022, door Isa de Laat

Een foodhall op restaurantniveau: Liemès Food District in The Wall Utrecht

Nederland, Utrecht, 25 augustus 2022, door Isa de Laat

Een foodhall op restaurantniveau: Liemès Food District in The Wall Utrecht

Een foodhall, het idee is heerlijk: je komt met een groep en iedereen gaat voor waar hij of zij van houdt. Downside: het eten komt apart, iedereen loopt rond om zijn of haar favoriete zaakje te zoeken, staat te wachten en het hele idee van 'samen uiteten' is gone. Bij Liemès Food District in The Wall in Utrecht houden ze het horecaconcept van een foodhall, maar dan op restaurantniveau. Al het beste van een foodhall en een restaurant bij elkaar.

 

Vanuit The Wall sta je in no time in de Utrechtse binnenstad. Check meteen deze lijst met de leukste lunchplekjes in Utrecht.

Liemès Food District

Liemès Food District

Foodhall meets restaurant, streetfood meets à la carte. Conclusie: voor ieder wat wils, dus, in deze foodhall. Er loopt gewoon bediening rond in het achterste gedeelte van de zaak. Voor in het restaurant kun je voor de snelle hap of met grote groepen terecht en bestel je bij de kraampjes.

Wat je dan kunt bestellen? Er zijn verschillende wereldkeukens waar freelancers een plekje hebben. In totaal zijn er elf keukens, maar ze zijn nog niet allemaal vol. Wat er wel zit, stelt niet teleur: van de Vietnamees Ãnãn tot de Japanse keuken van Sushi Maeh. En van de Spaanse tapas van Alziseño tot de smaken uit de Marokkaanse souk van Baladi. Aanraders zijn bijvoorbeeld de tonijnburger van Master Burgers en de salade met kip van ĂnĂn.

Sowieso fan van het concept van een foodhall? Jij blij, kids blij. We hebben ook een lijstje met: 10 x de leukste foodhallen door het hele land!

En dan even over de locatie: The Wall is niet het meest knusse plekje in omgeving Utrecht, maar er zitten wel degelijk voordelen aan. Want natuurlijk kan het makkelijk gecombineerd worden met een boodschap en kun je de auto goed parkeren. Daarnaast is het de ideale plek voor de zakelijke lui. Liemès mikt met werkplekken en vergaderruimtes ook op de zakelijke klanten. Het is de ideale uitvalbasis langs de A2 in de buurt van Utrecht.

En owja last: neem zeker een kijkje op de cocktailkaart.

Liemès Food District