6 oktober 2022, door Teun Tielen

Nu of nooit: limited edition design klassieker van Auping (in de mooiste kleuren)

6 oktober 2022, door Teun Tielen

Nu of nooit: limited edition design klassieker van Auping (in de mooiste kleuren)

Hey hallo, zijn we weer met een dikke vette tip. Deze keer voor in de slaapkamer, en nee, we bedoelen niet de satisfyer. We hebben het over een classic waarvan je nu al weet dat-ie over een aantal jaar een collector's item gaat blijken: het limited edition Essential bed van Auping. Inderdaad, limited edition. We willen de druk niet opvoeren... Maar het is nu of nooit.

 

Auping Essential

Auping Essential

Een nieuw bed kopen is best een ding, je brengt er ten slotte heel wat uren in door. Dat we bij Bart fan zijn van Auping is geen geheim. Onze oer-Hollandse vrienden maken al ruim 130 jaar degelijke bedden die er ook nog eens knap uitzien. Best oud dus, maar zeker niet ouderwets. Age is just a number. 10 jaar geleden bracht Auping de Essential uit, het eerste recyclebare bed ter wereld. Om de tiende verjaardag van deze felgele allemansvriend (ken je iemand die niet van slapen houdt, nee, inderdaad) is ie tijdelijk weer verkrijgbaar. ‘Helaas’ hebben we zelf al een heerlijk bed wat nog jaren mee kan, anders hadden we het wel geweten.

Alle kleuren van de regenboog

Alle kleuren van de regenboog

Mooi geel is niet lelijk. Is geel nou ├ęcht niet jouw kleur, dan heb je deze keer geluk. In 2012 waren alle Essentials felgeel, nu zijn ze verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren. Je kunt zelfs mix & matchen met verschillende kleuren voor het frame, hoofdbord en poten. Het bed is verkrijgbaar via de Auping winkels en webshop tot en met 31 december 2022. Slaap lekker!