Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 12-04-2019
  • Duitsland, Düsseldorf, Eten & drinken, Little Escapes

Lina’s Coffee, Düsseldorf

Lina’s Coffee, Düsseldorf

Trek in een bakkie pleur? Er zijn genoeg koffiezaken te vinden in Düsseldorf en kiezen is schier onmogelijk, maar ga vooral naar lina’s, because she’s worth it. 

Lina’s Coffee Düsseldorf

Lina’s Coffee zit steevast vijf minuten na opening hartstikke vol, alsof de knappe Düsseldorfers voor de deur hebben geslapen. Hebben ze natuurlijk niet want de bezoekers zijn net zo quasinonchalant en onbekommerd cool als het witte zaakje zelf, waar het licht prachtig binnenvalt op de smetteloze witte metrotegels. Op de kaart heerlijke cake, salades en een donderse soja-latte. Dat nonchalante heeft de zaak geërfd van de on the go koffietruck die Lina’s Coffee voorheen was. Dit gezellige mintgroene koffiekarretje rijdt overigens nog steeds door de stad en is te vinden bij de leukste foodmarkten, mocht je ook daarnaar op zoek zijn.

Lina's Coffee