Nederland, Den Haag16 oktober 2020, door Michel + Renske

Little you – de kids store + café in Den Haag

Nederland, Den Haag, 16 oktober 2020, door Michel + Renske

Little you – de kids store + café in Den Haag

Allerleukst weer, deze inmiddels befaamde toko in Den Haag. Little You is de naam en die mag je noteren om nooit meer te vergeten. When in Den haag. Of om voor op en neer te rijden. Om het hoekje van de bekende Frederik Hendrikstraat vind je Little You in een doodnormale woonwijk... No way dat dit schattige pandje een doodnormale zaak huishoudt? Wel dus!

Little You Den Haag

Little You Den Haag

Bij Little You Den Haag stap je binnen in een walhalla als het op kids-/ baby gebied aankomt. Hier alleen de allerleukste en voornamelijk Scandinavische merken – je weet wel, die merken die we het allermooist vinden en die het langst mee gaan. Laat dat maar aan de Denen/ Zweden/ Finnen over.
Denk aan Ferm Living, 1+ in the family, natuurlijk Konges Slojd, MarMar en Monkind. Los van al die om te smullen woon- en kledingmerken vind je hier ook de aller (alleralleraller) leukste cadeaus. Sterker nog: Little You is het perfecte go to adresjes voor de decembermaand.
Daarnaast huist zich nog een heerlijk kidscafé achter in het pandje wat met onwijs veel zorg is samengesteld. Speelgoed in overvloed en een heuse indrukwekkende treintafel met alles wat er maar nodig is voor uren vermaak. Ondertussen ga jij aan je koffie, thee of sap naar keus en bestel er vooral ook wat lekkers bij.