Nederland, Den Haag16 oktober 2020, door Maartje

afhalen en thuisbezorgd in Den Haag (en rond Den Haag) – dit zijn de favorieten

Nederland, Den Haag, 16 oktober 2020, door Maartje

afhalen en thuisbezorgd in Den Haag (en rond Den Haag) – dit zijn de favorieten

Covid-smovid: dit is en blijft een lijstje dat je bij de hand wil houden, when in Den Haag. Of in de buurt van. Afhalen en/ of thuisbezorgd in Den Haag (en rond Den Haag) - dit zijn de favorieten.

 

Enne: pak ook deze er weer bij! Den Haag in Corona tijd

Pompernikkel

Pompernikkel

Begin de dag met een dansje… Dan begin je de dag – uiteraard – bij of met Pompernikkel. Perfect take-a-way materiaal en hoer lees je verder wat we allemaal over deze nieuwe en heerlijke plek weten en vinden.

Pompernikkel Den Haag

meer brood in Den Haag? Voila: Alle Beste Bakkers volgens Bart van Den Haag

D-Cuisine

D-Cuisine

Ook vers van de pers en dus ook meteen daarna de deuren weer dicht. In het centrum van Den Haag mag je in de avonduren met een gerust af lekker af komen halen bij de lieve mensen van D-Cuisine.

lees meer

Alles van de cateraars achter All Class

Alles van de cateraars achter All Class

Een van onze meest favoriete pop-ups aller tijden is Wet van Weber, een initiatief van de creatieve cateraars achter All Class. Een familiebedrijf dat de lekkerste maaltijden en dranken op de knapst gedekte tafels zet op de meest bijzondere locaties. Dat kan nu even niet maar dat is (niet echt maar ok…) oké: ze toveren hun magie namelijk zó om naar een fabuleus diner thuis. De concepten van de club wisselen steeds dus houd hun website in de smiezen voor wat er op het thuis bezorgprogramma staat

CAFÉ ELIO

CAFÉ ELIO

In corona tijden geopend, maar dat mocht de pret niet drukken, want bezorgen is in eerste instantie toch the way to go voor je pizza cravings. Tegenover Walter Benedict in een net zo prachtig oud pand op de Denneweg in Den Haag prijkt nu een Italiaanse – of specifieker zelfs Napolitaanse –pizzeria, Café Elio. 

lees meer