30 juli 2023, door Sanne Carbaat

LoeLoe Creations voor handgeschilderde kaarten, portretten, alfabetposters en heul veel meer

30 juli 2023, door Sanne Carbaat

LoeLoe Creations voor handgeschilderde kaarten, portretten, alfabetposters en heul veel meer

Weer zo'n geval van corona made me do it wat achteraf ontzettend goed is uitgepakt: LoeLoe Creations. Dame in kwestie achter LoeLoe Creations is Loetje. Begin 2021, toen alles dicht was, kon Loetje geen kaartje kopen voor een pas bevallen vriendin. Goed, dan zelf maar aan de slag, zonder ooit te hebben gedacht dat ze kon schilderen of tekenen. Maar ja, zelfs een slecht getekend kaartje is beter dan geen kaartje. Dit was hier overigens dus helemaal niet aan de orde: en óf ze kon tekenen en schilderen! Een nieuwe hobby werd een passie en die passie sloeg om naar een businessidee.

 

Anno 2023 is Loetje dus al meer dan twee jaar aan de bak. Alléén geboortekaartjes doet ze allang niet meer (al vindt ze die stiekem nog wel het leukst). Je kunt er nu ook terecht voor alfabetposters, menukaarten, portretten, schilderijen van je huis en ja, eigenlijk van alles wel!

LoeLoe Creations

LoeLoe Creations

Naast illustraties op maat heeft LoeLoe Creations ook een webshop. Hier vind je kaarten, verjaardagkalenders, verschillende posters (waaronder de dieren alfabetposter) en een kraamcadeau-set. Allemaal van eigen hand en met aquarel illustraties. Fan zijn we van de alfabetposter: een vrolijke en educatieve poster met dieren van A tot Z waarmee je samen met je kindje niet alleen het alfabet leert, maar ook allerlei bijzondere dieren ontdekt. En staat ook nog eens tof aan de muur!

De alfabetposter is ook als KraamCadeauset verkrijgbaar. Hierbij zit de poster, een wenskaart én een raamkaartje om aan de voordeur te hangen als de baby slaapt. Hiermee laten kersverse ouders het bezoek weten dat de baby ligt te slapen en vragen ze hen vriendelijk om even te kloppen.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Naast kinder- en baby gerelateerde producten maakt Loetje ook veel andere custom illustraties zoals huis- en zwangerschapsportretten, huwelijksuitnodigingen en portretten. En we zeiden het al: heb je iets in je hoofd, maar kun je niet schilderen? Loetje kan het vast!

LoeLoe Creations (of kijk even op de IG – krijg je meteen een goed overzicht van wat er allemaal mogelijk is)