26 mei 2023, door Nina van Hilst

Atelier Florentine, behang voor de kinderkamer

26 mei 2023, door Nina van Hilst

Atelier Florentine, behang voor de kinderkamer

Er is niks zo leuk als een kinderkamer inrichten. Qua kleuren en prints kun je all out. Naast leuke kleuren verf kun je ook kiezen voor behang op de wanden. Kinderbehang maakt de kamer meteen sprekend en eigen. Nu houden we wel van zoet maar niet té. Oftewel, regenbogen en unicorns vinden we leuk bij een ander thuis. Atelier Florentine heeft behang voor de kinderkamer (natuurlijk kunnen de hal of eigen slaapkamer ook) met eigenzinnige prints. Klassiek, retro en een tikkeltje funky. Met mooie kleuren en heerlijke illustraties van lemons, retro raceauto's, jaren 50 cherries, een bombastisch circus en toffe strepen. Onze handen jeuken al om een wandje te gaan behangen met dit leuke kinderbehang van Atelier Florentine. Naast behang hebben ze ook toffe geboortekaartjes en posters.

 

Niet voor behang want dat geven we niet meer terug, maar al het overige in de kinderkamer en daarbuiten - een co-sleeper, kinderbedje of kinderwagen -  huur je tegenwoordig zo lang je het nodig hebt.

 

 

Atelier Florentine

Atelier Florentine

Dit nieuwe kinderlabel wil het net even anders doen. Atelier Florentine maakt behang, posters en geboortekaartjes met handgetekende prints waarbij de fantasie van het kind voorop staat. Zoals ze zelf schrijven “Peter Pan meets Peter Rabbit”. De prints zijn een combi van klassiek en kinderlijk-avontuurlijk. En daar houden we wel van. Natuurlijk kan het behang ook voor andere kamers in huis. Wat denk je van een keuken vol sinaasappels aan de muur, een gang met klassieke strepen of een blauw-gebloemde toilet. Ook zien we mini lekker slapen tussen de luchtballonnen, dansende varkens in tutu of een eigen verhaal vertellen met het New Yorkse dierenpark als prentenboek aan de muur.