Nederland, Brabant16 november 2022, door Isa de Laat

Lseven in het Brabantse Boxtel: hip en luxe restaurant aan het water

Nederland, Brabant, 16 november 2022, door Isa de Laat

Lseven in het Brabantse Boxtel: hip en luxe restaurant aan het water

Het was nogal een happening, de komst van het luxe en hippe restaurant in Boxtel. Niet dat er eerder in dit Brabantse dorp geen fijne horeca te vinden was, integendeel zelfs, maar voor dit restaurant stonden andere plannen. Het werd een tikkeltje luxer, een stukje moderner. De plannen waren groots voor de locatie waar menig (groot)ouder nog zwemles heeft gehad. De beachclub Lseven is niet typisch Brabants, maar vernieuwend. Komt mede door de designer Osiris Hertman en zijn team, die verantwoordelijk zijn voor het kleurrijke interieur.

 

Met een fine dining-restaurant, een lounge en twee ruimtes waar recepties en zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden, is het aanbod groots. En in het weekend? Dan komt het restaurant pas echt tot leven dankzij de DJ of tijdens een van de vele evenementen.

 

Lseven, Boxtel

Lseven, Boxtel

Of Boxtel wel zo’n restaurant nodig had? Die vraag luidde vaak de eerste maanden, maar inmiddels is tegendeel bewezen. Het restaurant zit wekelijks vol, de evenementen zijn veelbelovend en ook het eten is allesbehalve een tegenvaller.

What’s on the menu dan? Zoals ze zelf omschrijven ‘smaakvolle gerechten vanuit eenheid’ in de vorm van bijvoorbeeld het 6- en 7-gangen chefs-menu met een aantal specials als King Crab en Côte à l’os.

Overigens dus ook pluspunten voor de fijne locatie aan het water in het park en het interieur.

 

Lseven