Nederland, Gelderland4 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Luxe onder de sterren bij Waar het wondert in Megchelen (Gelderland)

Nederland, Gelderland, 4 september 2020, door Anna Sophie Wellink

Luxe onder de sterren bij Waar het wondert in Megchelen (Gelderland)

Voor de mensen die van frisse lucht houden maar die geen die hard kampeerders zijn (want je weet wel, met je eigen wc-papier huppelend (door de regen) naar het toiletgebouw enzo)... Voor die mensen hebben we iets heel erg leuks gevonden: een Arctic Dome. Jawel. Dat is dus een tent opgebouwd uit geometrische vormen met de mogelijkheid om vanuit je gespreide bed ’s nachts de sterren te aanschouwen. Romantisch much! Ook heel erg leuk slapen in deze mooie cabins en boomhutten, kijk maar eens.

(over romantiek gesproken: lees hier over onze 15 favoriete romantische hotels van Nederland)

Luxe onder de sterren

Luxe onder de sterren

Je vindt deze bijzondere plek in Megchelen, in het verre oosten, daar verderop in Gelderland. Je staat er helemaal privé, geniet van de vogels, kippen (geen haan!), kikkers bij de vijver, het hoge gras, de geur van al het groen en de prachtige Hollandse luchten. Aan alle voorzieningen is gedacht. Een keuken met alles wat je nodig hebt, niet meer, niet minder. Het voormalige schapenhok is omgetoverd tot douchehuisje, heel knus en gezellig. ’s Avonds een fikkie maken in de vuurschaal en hup marshmallows erin, verder is het vooral genieten van de rust. Je trouwe viervoeter is er ook welkom, wel zo gezellig.

Praktische dingen

Praktische dingen

Deze Arctic Dome kan je huren voor een midweek (385 euro), weekend (300 euro) en alle varianten daarvan. Dus je komt aan op maandag of vrijdag, en dan vertrek je dus ook weer op een maandag of vrijdag, snap je het nog? Heel simpel toch. Ontbijt bijboeken? Kan, voor 19 euro per 2 personen. Wel even overleggen met de eigenaren want logisch ook, soms zijn ze zelf ook even de deur uit. Kids tot 4 jaar zijn for free, wel zelf je kinderbedje meenemen. Over kids gesproken, de eigenaren vinden de rust erg belangrijk daarom is er gekozen om alleen gezinnen toe te laten met 1 kind.  Wil je kamperen  met de familie en heb je meer klein spul, lees dan even hier.

 

Beschikbaarheid Arctic Dome: Alles na 18 september tot 31 oktober. Reserveren kan hier.