België, Brugge7 juni 2023, door Nina van Hilst

Maison Fred B&B in Brugge

België, Brugge, 7 juni 2023, door Nina van Hilst

Maison Fred B&B in Brugge

Wat gebeurt er als je een decorateur - van huizen, events, bruiloften en tuinen - zijn eigen B&B geeft? Maison Fred laat het resultaat zien, in deze prachtige B&B in Brugge. Voor wie graag gaat logeren in een tiptop gedecoreerde en luxe slaapplek in het centrum van Brugge, is Maison Fred een absolute top tip. De plaatjes zeggen eigenlijk meer dan we erover kunnen schrijven.

En ik stoot mijn ellenboog - spontaan geïnspireerd - even tegen chef Barts Boekje dat een Maison Bart ook heus een goed idee zou zijn, ooit... Eerst op naar Maison Fred voor een paar daagjes (visuele) verwennerij. Maison Fred is een B&B voor mensen die niet van witte muren houden. (knipoog)

 

Waar te eten en slapen (als Fred volzet is) in Brugge? Je vindt meer inspiratie hier.

Maison Fred b&b

Maison Fred b&b

Decorateur Frederiek van Pamel maakt van alles wat hij aanraakt een kleurrijk kunstwerk. Zo ook van zijn B&B in het centrum van Brugge. In een historisch gebouw met prachtige stadstuin heeft Maison Fred twee luxueuze suites met eigen kitchenette, waarbij je tevens gebruik kunt maken van de sauna, fitness en het zwembad. De maison heeft een eclectisch interieur vol kleur, prints en stijlvolle (kunst)items en design meubels. Het is absoluut een gedurfd geheel, maar met zo’n weelderige outcome. En als B&B geeft dit je weekendje Brugge net dat vleugje chic, wat je verblijf “extra” maakt.

Maison Fred