Nederland4 mei 2020, door Imara Milatz

Vanuit huis ‘op’ familievakantie naar Martinhal

Nederland, 4 mei 2020, door Imara Milatz

Vanuit huis ‘op’ familievakantie naar Martinhal

Vakantie-gevoel loopt dit jaar een beetje over in hetgeen waarom Bart Blijft Binnen bestaat. Wie een beetje creatief is, weet van de binnen blijf tijden iets leuks te maken. De Portugese club Martinhal is zo’n creatieveling. Martinhal is, met stipt op één, het leukste familiehotel van het Portugese land. Een familiehotel op de goede manier, eentje uniek in zijn soort. Met een Baby Swim en een family yoga retreat, is Martinhal je familyholiday adres waar je niet gillend gek wordt van de overdaad aan animatie. Kidsproof én oudersproof, want hé het blijft tenslotte ook jouw vakantie. Geen ‘hoe overleef ik de kids vakantie?’ taferelen in Portugal.  Ook geen van hetzelfde soort taferelen in 'thuisvakantie' 2021. Speciaal om dit te voorkomen delen de lieve mensen achter de club, all the way vanuit het zonnige land, de ideale tips om met de kids een Martinhal vakantie in huis te beleven. Dank, dank Martinhal!

Martinhal

Martinhal

Rafi en Rosita: de kick-off van de ‘vakantie’ begint natuurlijk met Rafi en Rosita. Dit lieve verhaal wordt begeleid door de twee vosjes Rafi en Rosita, welke de mascottes van het hotelketen zijn. Samen met de twee beste wolvenvriendjes in een leuk verhaal Martinhal ontdekken. En daarna zijn de kids de hele dag zoet met het inkleuren van Rafi en Rosita’s avonturen. Een hele bups aan Martinhal kleurplaten, vind je zomaar hier.

Recepten van de chef: hotelfood, klink niet zo good. Gelukkig doet Martinhal niet mee aan dit cliché. Met chef Micael Valentim in de keuken serveert het hotel piekfijne gerechten. En precies deze gerechten, kun je vanuit huis proeven. Home made muesli, Micael’s specialiteit voor baby’s (de purees en havermout) en voor pa en ma geeft hij zijn overheerlijke garnalen recept prijs.

Spa dagje: hallo daar zeg, zo’n Finesterra Spa massage, kunnen we wel gebruiken! De Martinhal beschikt over sfeervolle Ministerra Spa’s waar speciale ouder & kind treatments’ op het menu staan: van ‘new mom’ massage tot een ‘moeder & kind raciaal of manicure’ en ‘vader & kind rugmassage’. Retourtje Portugal zit er even niet in, bummer, maar er is goed nieuws: Martinhal’s badzout bestellen voor de spa at home, en de rest even do-it-yourselven. 

Baby pilates: is er een manier perfecter om weer back in shape te komen terwijl je een band schept met je baby. Te lief, toch? Het sportpak mag aan en gaan!

Martinhal sounds: kom direct in de Martinhal-vakantie-vibe met hun eigen playlist, samengesteld door Yen Sung, de bekendste DJ van Portugal. Ogen dicht en dan is het net alsof je bij de MBars en Lounge Bar staat de dansen.