11 december 2022, door Margaux van der Mieden

Mimi en Valk Versmarkt – Voorschoten

11 december 2022, door Margaux van der Mieden

Mimi en Valk Versmarkt – Voorschoten

Boodschappen doen en uitgebreid lunchen, dat noemen we nou het nuttige met het aangename combineren. In Voorschoten bij Valk Versmarkt, pal naast Proeflokaal Mimi, kan het. Gekleurde winkelkarren, knettergoeie muziek en alles in de schappen wil je zo in je kar mikken. Bij buurvrouw Mimi kun je lekker eten, lekker eten en nog eens lekker eten (en dan ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit).

Proeflokaal Mimi

Proeflokaal Mimi

Naast Valk Versmarkt zit lunch en lifestyle-winkel Mimi. Mimi heeft de honderd punten al te pakken bij de eerste cappuccino, want daarbij zit een mini Tony Chocolonely. Keuzestress bij het zien van de kaart? Ga voor de ceviche (fris, zeebaars, zalm) of rock shrimps (frituur, krokant, garnalen). 

Qua wijnen zit het helemaal snor bij Mimi. Er staan meer dan 25 soorten op de kaart en die kun je ook allemaal per glas bestellen. Zo kun je genieten van een glaasje Bernadus, Bellondrade, Cuvée Daimy (komen we binnenkort op terug want we hebben een eigen Mimi slash wijnkenner in huis gehaald, knipoog). 

Overal heb je knusse hoekjes en aan de bar is het heerlijk hangen. En leuk: werkelijk alles in het restaurant is te koop. Van theemokken tot de waxinelichthouders en accessoires. Bovenaan de wishlist prijken de kaftans van Sissel Edelbo. Willen. We. Hebben. 

Kleine side note; je kunt bij Mimi alleen ontbijten, lunchen en borrelen en op vrijdag is het aan tot 20:00. ‘s Middags gaat de muziek om het uur een tikkeltje harder en kun je lekker uitgebreid genieten van die vrijdagmiddagborrel.

Proeflokaal Mimi