Nederland14 juli 2021, door Maartje

de Niet-verder-vertellen-camping van de week: Mini Camping de Houtwal in Paasloo (Weerribben-Wieden, Overijssel)

Nederland, 14 juli 2021, door Maartje

de Niet-verder-vertellen-camping van de week: Mini Camping de Houtwal in Paasloo (Weerribben-Wieden, Overijssel)

We geven het grif toe: de Nederlandse Weerribben in de gemeente Overijssel zijn een wat ondergeschoven kind op deze site. Shame on us. Maar áls we er dan een toffe stek vinden, dan héb je ook wat! Waarvan actie: let's meet de niet-verder-vertellen-camping van de week: Mini Camping de Houtwal in Paasloo (dat is in de Weerribben-Wieden, Overijssel). Een onontdekte parel waar je wis en waarachtig deze zomer nog gewoon een plekje scoort. Sjjjttt...

Mini Camping de Houtwal, Paasloo

Mini Camping de Houtwal, Paasloo

Niet verder vertellen dus want deze cute mini camping is net nieuw en daarmee nog lekker onontdekt (en dat wil dan weer zeggen dat je er vást nog heel kunt! Eigenaren Justin en Yvonne ‘openden’ hun minicamping De Houtwal in april 2021 en het werd een klein plaatje gelegen tussen de houtwallen. Gezelligheid versus rust, zo’n camping. Vervelen hoeft niet: je kunt gaan suppen, wandelen, fietsen of het water op. O! En er zijn alpaca’s! Who need more… Ja, oke, iets te eten en te drinken misschien? Komt ook goed: er staan barbecues paraat of je kunt iets laten bezorgen door restaurant ‘t Binnenhof en dat is top!

Logeren doe je er in een van de ingerichte belltenten (twee of vier-persoons). Dat is leuk want dan sta je meteen aan de alpaca-weide, of met je eigen mobiele huis op een. van de standplaatsen tussen de houtwallen.

De Houtwal