4 mei 2018, door Toine Legters

NIEUW: RAYLEIGH & RAMSAY OP DE VAN WOUSTRAAT

4 mei 2018, door Toine Legters

NIEUW: RAYLEIGH & RAMSAY OP DE VAN WOUSTRAAT

Klinkt bekend in de oren? Kan kloppen want Rayleigh & Ramsay heeft vorig jaar mei de eerste vestiging geopend op de Overtoom. Waar hebben we het ook alweer over? Rayleigh & Ramsay. Een wijncafé met meer dan 100 wijnen per glas en tappen doe je zelf met een kaart waar je een door jou gekozen budget op zet. Helder.

RAYLEIGH & RAMSAY

RAYLEIGH & RAMSAY

Je kunt kiezen voor een slok, een half of een heel glas. Zo heb je lekker zelf de touwtjes in handen en kun je doen wat je zelf wilt. De wijnen zijn ingedeeld van licht tot zwaar en overal vind je een kaartje bij waarop per wijn wordt uitgelegd hoe en wat. Fijn. Helder. Wat ook weer prettig is, is dat je die kaartjes mee terug kunt nemen naar je tafel zodat je precies bij kunt houden welke wijnen je lekker vindt. Vinden we handig.

Mocht je een wijn nou écht verbluffend lekker vinden, dan kun je hem met je telefoon via de site van Rayleigh & Ramsaygelijk bestellen. Zodat die thuis voor je deur wordt bezorgd. Ha! Zo makkelijk is het dus, bij Rayleigh & Ramsay

En nu hebben ze een tweede vestiging geopend. Aan de van Woustraat om precies te zijn mét terras voor de deur. Kijjjjjkkk… Dat horen we graag én is een grote toevoeging op de van Wou, want een terras vinden is daar nogal een dingetje. 

Qua eten? Je vindt op de kaart naast, de borrelhappen, verschillende gerechten en een wisselend driegangenmenu voor €25. De kaart is nog niet helemaal klaar maar wat je in ieder geval terug gaat vinden op het menu is kreeft die is bereid in een grote houtskooloven. De rest is afwachten geblazen. 

x Juliette