9 juli 2024, door Isa de Laat

Oyster Wednesday: oesters voor 1.50 euro per stuk By Ela in de Jordaan

9 juli 2024, door Isa de Laat

Oyster Wednesday: oesters voor 1.50 euro per stuk By Ela in de Jordaan

Sinds 19 december kun je terecht bij 'all-day' (nou ja, eigenlijk vanaf 12 uur) food concept, ELA Restobar, aan de Elandsgracht. Juist, hartje Jordaan, meteen 10 punten op de gezelligheidsschaal. Het Mediterraanse restaurant refereert naar de typische Jordaanse gezelligheid, waar iedereen van 's morgens tot 's avonds welkom is. In de ochtend en middag is het dé plek voor een goede kop Spaanse koffie, een lunch of een (zakelijke) meeting. Later op de dag is het dé plek voor een lekker Italiaans biertje of verfrissende cocktail, met je maten of terwijl je nog wat werk wegwerkt. En voor wie zin heeft, een lekkere hap. En op woensdag? Nou ja, dan komt het beste paard van stal: dan kun je er terecht voor oesters voor 1,50 euro per stuk, natuurlijk met een glas (of fles) cava on the side

 

Oyster Wednesday

Oyster Wednesday

Zo’n plek waar iedereen zich thuis voelt. En dé plek waar je moet zijn op woensdag. De Classic Oyster kost dan 1,50 euro per stuk, en voor de Oyster Mezcal Salsa en de Oyster of the Day betaal je 3,50 euro. Een glas Cava erbij kost je 8 euro, en de hele fles 40 euro. En het terras in de zon maakt het helemaal af. Grote kans dat je blijft hangen voor de rest van het menu, samengesteld door chef Teun Dikkers, die zijn eigen twist geeft aan de klassieke mediterrane keuken.

Woensdag niet jouw dag? Op donderdag organiseren ze Aperol Thursday, en de Aperol Spritz, Lychee Spritz en Limoncello Spritz zijn dan slechts 8 ekkies.

ELA restobar