48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 13-02-2018
  • Amsterdam

Olympische Spelen @ Holland Heineken Hoek

Olympische Spelen @ Holland Heineken Hoek

Oke... We zijn écht niet ineens de sportiefste paarden van stal geworden. Het tegenovergestelde eerder. Oeps. Maar van een biertje houden we wel, en van de heerlijke eensgezindheid die bij voetbalwedstrijden van het nationale elftal én tijdens de Olympische Spelen (en met Code Rood) komen kijken, ook. Lekker met z'n allen bij elkaar kruipen en juichen naar mensen waar we - eerlijk is eerlijk - nog nooit van hadden gehoord. Kan ons 't schelen. Gezellig.

Laat de Holland Heineken Hoek aan het allangnietmeerlelijke Leidseplein nou precies op die gezelligheid inspelen en alle wedstrijden van de Spelen uitzenden. Dat is 1 en dat is gezellig. Al wordt het nog gezelliger als 'we' winnen, want dan zijn we vrienden en vieren 'we' dat uitbundig. Omdat het kan. En omdat het échte Oranjegevoel niet alleen tijdens het EK en WK moeten heersen, aldus de peeps van Heineken. Hear hear.

Daar moet, uiteraard, op gedronken worden, maar ook gegeten. Is in orde: tijdens de Spelen worden Nederlandse en Koreaanse hapjes geserveerd. Vinden we mooi.

Nog tot 25 februari kun je terecht in de Holland Heineken Hoek, iedere dag vanaf 10:00 uur tot laat.