23 september 2020, door Margaux van der Mieden

Voor alle zoekende bruidjes! 27 september 2020 is dé open dag van Toptrouwlocaties om je droom plekkie te vinden

23 september 2020, door Margaux van der Mieden

Voor alle zoekende bruidjes! 27 september 2020 is dé open dag van Toptrouwlocaties om je droom plekkie te vinden

Alle verliefde stelletjes die binnenkort gaan trouwen (of voor wie nog niet binnenkort maar heus wel ooit gaan trouwen): opgelet! We got some news for you! Op zondag 27 september van 11:00 tot 16:00 uur vindt de Open Toptrouwlocatie Route van Toptrouwlocaties plaats. You say what? Dé open dag om een perfecte trouwlocatie te vinden voor de mooiste dag uit je leven met de hulp van Toptrouwlocaties. En nee, dat zijn echt niet alleen maar suffe-saaie-niet-originele adressen hoor... Let maar eens op.

 

De locaties zijn te vinden door heel het land. Pak de auto en ga ze allemaal verkennen (dan zie je ook nog eens wat van het mooie Nederland). Ook in Amsterdam zijn er vier officiële trouwlocaties van Toptrouwlocaties te vinden die aan deze route meedoen. Enne... Ze zijn super leuk! Op een boot of in een oase van rust middenin het groen? Amsterdam heeft voor ieder wat wils een droomlocatie klaar staan! Komen ze:

De Vergulde Eenhoorn

De Vergulde Eenhoorn

Zo kan je langs De Vergulden Eenhoorn. Een idyllische stadsboerderij verscholen in het groen met een grote tuin in Amsterdam Oost. Niet alleen hebben ze een jeu-de-boule baan, mooi terras en binnen mooie zalen met houten balken om een spetterend feest te geven (leuke ouderwetse boerderij stijl), ook hebben ze een heel mooi hotel in die boerderij sferen en toch modern om na het feest te overnachten. Meer heb je die dag niet nodig!

Hannekes Boot

Hannekes Boot

Liever aan het water met uitzicht op boten die voorbij varen? Hannekes Boot is hiervoor de perfecte locatie! Dit pareltje op het water  heeft een magische sfeer. Het bovendek is een bijzondere plek voor de ceremonie of een mooi en intiem diner. Het benedendek is dé plek voor het knallende feest! Bij Hannekes Boot verzorgen ze alles om jullie de meest memorabele dag van jullie leven te bezorgen.

 

Het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis

In hartje Amsterdam vind je Het West-Indisch Huis. Deze prestigieuze omgeving is het perfecte plekkie als je een intiem feest wil. Eenmaal je de poortingang  binnen loopt kom je terecht op een mooie romantische binnenplaats met een fontein waar je kan borrelen en kan genieten van vrienden en familie. Eenmaal binnen in de grote stijlvolle zalen voel je de warme, romantische en authentieke sfeer van het pand. Bij Het West-Indische Huis wordt je gehele dag tot in het kleinste detail geregeld voor jullie. Van het ja-woord en receptie tot een geweldig feest en niet te vergeten lekker eten van catering a matter of ‘TASTE’! Geniet hier zonder zorgen.

 

Ook hebben ze bij Het West-Indisch Huis een super lekker restaurant, genaamd Restaurant Nieuw Amsterdam!

Meneer Nieges

Meneer Nieges

In de mooiste witte jurk (omringd door familie en vrienden) trouwen op een unieke locatie aan het Amsterdamse IJ? Meneer Nieges it is! Een ceremonie uitkijkend op het water, een groot terras voor de receptie en daarna een romantisch en intiem diner en geweldig feest in het restaurant. Dit heeft alles om er de beste dag van je leven van te maken enne handig want ligt op een gunstige plek voor iedereen. Met de trein, auto of boot? Kan allemaal! Overnachten? Geen probleem, overal zitten goede hotels in de buurt.

 

 

Hier nog meer droomplekjes voor de meest bijzondere dag van je leven.