48 uur best of Bart
  • 22 May 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2018
  • 03-10-2017
  • Amsterdam, Nieuw

Open: Sotto Pizza Kadijksplein

Open: Sotto Pizza Kadijksplein

Ah ja, de pizza's van Sotto vervelen niet snel. Vrijwel nooit willen we zeggen. En nu heeft de Amsterdamse pizzaclub er een nieuwe locatie bij, op het Kadijksplein. Vinden we fijn want het Kadijksplein is een fraaie hoek: vaak vergeten (en dus meestal wel een plekkie te vinden) en meer dan eens precies in het midden voor al met mee af te spreken volk.

Barts-Boekje- sotto pizza

De eerste Sotto Pizza zat aan de Amstelveense weg. Dat was feest. De tweede opende stukken centraler, aan de Roelof Hartstraat. Daarna kwam er ander goed nieuws, namelijk dat Sotto Pizza als eerste pizzarestaurant van Nederland officieel het exclusieve Verace Pizza Napoletana keurmerk mag dragen. En dat wil wat zeggen (lees je via de link). Een succesverhaal al met al, en dus mocht Sotto Pizza nummer drie komen, aan het Kadijksplein.

De pizza's bleven hetzelfde (gelukkig), het restaurant werd in dezelfde sfeer opgebouwd als de vorige twee locaties met een grote pizzaoven centraal achter de bar, lekker in het zicht (gelukkig) maar de jongste Sotto telg lijkt de grootste van het stel (fijn!). See ya soon Sotto! Sotto

Meer pizza? Ga ook vooral even kijken bij de nieuwe Pizza Heart Bar in Amsterdam Oost