25 april 2023, door Yfke Voorbij

Oslo Skin Lab: Dé oplossing voor een mooie huid

25 april 2023, door Yfke Voorbij

Oslo Skin Lab: Dé oplossing voor een mooie huid

Heb jij zo'n skincare routine die bestaat uit 12 stappen? Nee? Wij ook niet, daar worden we maar moe van. Het moet quick and easy en natuurlijk effectief. Al worden we toch elke keer weer geïnfluenced om bepaalde producten te kopen wanneer we zien dat een of ander topmodel dit gebruikt, of de verkoper in de winkel het allemaal zo mooi weet te vertellen... Na een lange dag werken, kids, koken, sporten etcetera, zijn we moe en hebben we geen zin om nog een kwartier die hele routine te doen. Veel verder dan ons gezicht make-up vrij maken en misschien een crème op smeren komen we vaak niet. Als je jezelf hierin herkent, hebben we de perfecte oplossing: The Solution van Oslo Skin Lab. Wij zijn fan en hieronder lees je waarom.

The Solution van Oslo Skin Lab is dé oplossing voor een mooie huid van binnenuit. Inmiddels zijn er natuurlijk al een aantal dingen bekend, zoals dat je van de zon rimpels krijgt. Ook hebben we vast allemaal wel eens gemerkt dat wanneer we een zak m&m’s naar binnen hebben geschoven, je de volgende dag wakker wordt met een rode bult op je neus. Dit laat al zien hoeveel invloeden er van binnenuit komen. Wat je eet en drinkt is erg belangrijk en heeft ook veel invloed op je huid. The Solution is de oplossing. Dit is geen crème, olie of serum, maar een poeder dat je 1 keer per dag inneemt. Het idee is; dat als je elke dag een zakje van the Solution inneemt – dit kan door je thee, smoothie of koffie (want het is geur- en smaakloos) – je huid verbeterd. Oslo Skin Lab vermindert rimpels en maakt de huid ondertussen gladder, steviger en (weer) elastisch. Ook mooi meegenomen: cellulite wordt minder zichtbaar bij langdurig gebruik.

Klinkt te mooi om waar te zijn, zou je denken. Werkt het dan écht? Jazeker. The Solution heeft zichzelf wetenschappelijk onderbouwt en ook hebben wij het zelf uitgeprobeerd, het resultaat lees je hier. Want wat zit er nou allemaal in dat mooie zakje? The Solution is een collageenpoeder zonder toegevoegde smaak- of geurstoffen dat je kunt vermengen met alle soorten eten of drinken. Er zijn verschillende soorten collageen op de markt, maar de reden waarom we voor deze kiezen is omdat het solide studies én zichtbare voor-na resultaten oplevert. Hierover moet je vooral weten dat The Solution een ‘gehydrolyseerd collageen’ van rund is. Het wordt onttrokken aan restmateriaal – huid en kraakbeen – dat afkomstig is uit de voedingsindustrie. Belangrijk: er worden géén dieren gedood voor dit product, maar het is dus niet geschikt voor veganisten/vegetariërs. Na 4 weken nemen rimpels met gemiddeld 7% af, na 8 al met 20%. Na 4 maanden zijn de resultaten (meestal) echt goed zichtbaar maar let wel: het verschilt van persoon tot persoon hoe lang het duurt voor je resultaat ziet. Je kunt The Solution eenmalig bestellen, maar aan te raden is een membership. Dan krijg je het elke maand thuisbezogd, wel zo fijn.

 

In ieder zakje van The Solution zit precies de juiste hoeveelheid voor 1 dag en ze zijn zo klein dat het niet meer dan een tiende van de plank in je badkamerkastje inneemt. Je neemt ze daardoor ook nog eens heel makkelijk mee on the go naar werk of school, maar ook: op vakantie! In plaats van al die potjes, bakjes ect. van je skincare mee te nemen, heb je alleen maar een paar zakjes nodig. Hallo meer ruimte en minder gewicht in je koffer. Het is allemaal heel handig verpakt in dagelijkse sachets met daarin de wetenschappelijk aangetoonde werkzame dosis collageen. Dankzij deze makkelijke verpakking, kun je The Solution overal mee naartoe nemen. Je hoeft je routine op vakantie dus niet te onderbreken. Op deze manier is je skincare routine hartstikke handbagageproof met de ultra lichtgewicht verpakking en is er geen gedoe met vloeistoffen. En in je straks complimenten over je stralende huid, geen dank! You are very welcome.

En speciaal voor onze lezers hebben we van  Oslo Skin Lab een speciale kortingscode ontvangen. Hierbij krijg je bij het aangaan van je eerste abonnement 60% korting (waardoor de totaalprijs 22,80 euro is in plaats van 56,90 wordt). Op de volgende levering krijg je standaard 30% korting. Het abonnement kun je altijd opzeggen of pauzeren en je zit dus nergens aan vast. Meer weten? Oslo Skin Lab.