13 april 2022, door Dewy Brandjes

Oslo Skin Labs ‘The Solution’, tried and tested door Barts Dirk

13 april 2022, door Dewy Brandjes

Oslo Skin Labs ‘The Solution’, tried and tested door Barts Dirk

Dat Team Bart zeer te spreken is over het Noorse Oslo Skin Lab had je misschien hier of hier al eens gelezen. Over 'The Solution' hebben we het: een collageenpoeder dat je huid gladder maakt, de elasticiteit van de huid helpt behouden en rimpels vermindert. Yeah right? Nee, echt. We tried and tested en waren en zijn nog steeds verkocht.

Zo verkocht zelfs, dat de mannen van Team Bart ook overstag zijn. Immers: er zijn weinig mannen die uitgebreid aan crèmes en andere beautyproducten doen, en er zijn net zo weinig mannen die er niet graag goed uitzien.

Of het écht, maar dan ook echt-echt werkt? Oke oke: een before huidscan, 11 weken The Solution slikken en vervolgens een after scan om de eventuele verschillen te kunnen aantonen. Het resultaat... Hebben we hoor. Leest u mee?

Op naar de huidkliniek

Op naar de huidkliniek

Eerst nog even terug naar begin 2021. Toen zijn we namelijk genadeloos be-influenced met The Solution. Een poeder die je rimpels als sneeuw voor de zon (sort of speak) laat verdwijnen. Jaja, zo dachten wij ook. Hetzalwel. Tot-dat-ie wel erg vaak voorbij kwam en we, en dat is een belangrijke, van een aantal The Solution-gebruikers die we hoog hebben zitten uit de eerste hand hoorden dat het écht werkt. We gingen overstag, probeerden het zelf en ja hoor, nu horen we ook bij de groep mensen die anderen be-influenced. Waaronder dus ook ‘ons eigen’ Dirk, want eerlijk is eerlijk, zo’n rimpelvrije huid lonkt ook (of juist) voor mannen. Hij ging meteen all the way, klopte aan bij een huidkliniek in Amsterdam Zuid en onderging een huidscan. Van voorhoofd tot wang, iedere milimeter werd geanalyseerd. De uitslag luidde als volgt: 81% rimpels en 9% textuur in het gebied onder de ogen, 13% rimpels en 34% textuur in het voorhoofd.

11 weken The Solution

11 weken The Solution

Met de uitslag van de before scan op zak kon het traject beginnen: 11 weken lang, iedere dag een zakje met dat geroemde collageenpoeder. Wat je daarover moet weten is dat het ‘gehydrolyseerd collageen’ is dat afkomstig is van runderhuid- en kraakbeen, waarvoor géén dieren worden gedood. Het collageen heeft een aangetoonde werking op het gebied van stevigheid van de huid, textuur van de huid, de diepte van rimpels en de zichtbaarheid van cellulite. Mocht je daar zelf nu nog wat meer over willen lezen, check dan deze site even: onderzoek naar collagen Oslo Skin Lab (inclusief links naar medische publicaties). Erg fijn is dat het poeder volledig geur- en smaakloos is en de hoeveelheid in ieder zakje precies de hoeveelheid is die je nodig hebt. Meerdere zakjes per dag innemen heeft geen zin, just saying. Je scheurt ‘m open (ook handig, geen schaar nodig), dropt de inhoud van het zakje in je koffie, thee, water, smoothie of wijn (is maar een tip), even roeren et voila. Gemiddeld nemen rimpels na 4 weken met 7% af en na 8 weken al met 20%. Na 4 maanden zijn de resultaten meestal echt goed zichtbaar maar let wel: het verschilt van persoon tot persoon hoe lang het duurt voor je resultaat ziet. Dat hangt onder andere af van je leeftijd, je leefstijl en de hoeveelheid rimpels.

Het eindresultaat

Het eindresultaat

Goed, intussen zijn we aan aantal maanden en een flinke voorraad trouw gebruikte zakjes collageen verder, dan bijna het moment om terug te gaan naar  de huidkliniek voor het moment van de waarheid. Hoewel we zo op het blote oog heus wel een vermindering van rimpels bespeuren (of zou het het placebo effect zijn?), zijn we toch stiekem best wel heel erg benieuwd of dit ook door de scan zal worden aangetoond. Het antwoord is: ja! Warempel. Het is aantoonbaar: er is een vermindering van rimpels met 6% en een verbetering van de textuur van de huid van 24%. Minstens zo belangrijk is de eigen ervaring: het echtpaar Barts Boekje (knipoog), zowel Dirk als Maartje, merken beiden dat huid, haar en nagels aanzienlijk steviger zijn geworden sinds het gebruik van Oslo Skin Lab. En dat is natuurlijk precies wat het moet zijn!

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Dan is het nog handig om te weten dat je de zakjes eenmalig kunt kopen óf je aan kunt melden vals member van Oslo Skin Lab waarbij je iedere 4 weken 28 zakjes ontvangt (30% goedkoper en altijd gratis verzending).  En speciaal voor jou hebben we van onze vrienden van Oslo Skin Lab een speciale kortingscode ontvangen. Hierbij krijg je bij het aangaan van je eerste abonnement 60% korting (waardoor de totaalprijs 22,80 euro is in plaats van 56,90 wordt). Op de volgende levering krijg je standaard 30% korting. Het abonnement kun je altijd opzeggen of pauzeren en je zit dus nergens aan vast. Meer weten? Oslo Skin Lab.