14 juni 2024, door Rosa Ledel

De allerlekkerste zomerparfums

14 juni 2024, door Rosa Ledel

De allerlekkerste zomerparfums

Whoa, we're going to... Ibiza, Thailand, Zuid-Frankrijk? Zeggen jullie het maar. Either way, wat nemen we mee in de koffer? Beter gezegd, welk luchtje gaat er mee op vakantie? Je kent het wel, het is warm, vochtig, broeierig; in een zwaar parfum wat je de hele dag hoofdpijn gaat geven, daar hebben we geen zin in. Hier een lijstje met onze top luchtjes en parfums die we de hele vakantie door kunnen blijven spuiten.

Juliette has a Gun - Lust for Sun

Juliette has a Gun - Lust for Sun

Let’s start off strong, Juliette has a gun – Lust for sun. Je hoort het al in de naam, een ideale lucht voor in de zomer. Deze geur doet je denken aan bloemen en de zon. Lust for sun bevat bloemige noten van ylang-ylang en tonen van kokosnoot. Klinkt goed, toch? Met een beetje vanille, ambroxan en musk is deze geur ideaal voor de zomer.

Jil Sander - Sun

Jil Sander - Sun

Jil Sander – Sun, staat al jarenlang bekend als het ultieme zomerluchtje. Boffen wij even, dit luchtje valt voor een klein prijsje al te scoren. Het geurtje heeft de perfecte summer look, de fles lijkt precies op een zonnebrand fles. Ook dít luchtje heeft een geur van de frisheid van ylang-ylang bloemen. Verder geeft het een sensuele sfeer door de tonen van jasmijn en amber. Vliegt de zon weg? Dan heb je altijd nog deze zomer in een flesje 😉

Tom Ford - Bitter Peach

Tom Ford - Bitter Peach

On to the next, het weer in Nederland is vaak nogal wispelturig, maar deze lucht kun je al ideaal dragen als het nog wat kouder is buiten. We hebben het namelijk over Bitter Peach van Tom Ford. Door de bloedsinaasappelolie is Bitter Peach een verleidelijk luchtje. Door de Perzik krijgt het luchtje weer zijn zoete geur terug. Superhandig, Tom Ford heeft ook een body spray van dezelfde lucht. Ideaal om op te spuiten na een dipje in het zwembad.

Loewe - Agua Drop

Loewe - Agua Drop

Voor de mannen die meelezen, in de nieuwe collectie van Loewe zit er een uniseks geur. Agua Drop. Het is een frisse, fruitige amber- en houtachtige geur. De geur is geïnspireerd op de Spaanse Rockrose wilde bloem. Door de leerachtige geur die deze bloem bevat is het luchtje ideaal voor mannen en vrouwen. De geur van Loewe combineert het rijke, warme gevoel met een frisse en fruitachtige geur.

Fugazzi - Orange Crush

Fugazzi - Orange Crush

Whoop, deze kunnen we natuurlijk niet vergeten. Orange Crush van Fugazzi. Less is more is waar het om gaat bij deze parfum. Orange Crush bevat maar drie geurnoten, Iso E super, witte amber en sinaasappel. De geur van dit parfum is vrolijk, makkelijk te dragen en ideaal voor in de zomer. Voor 50 ml betaal je 90 euro, vinden wij netjes!