13 maart 2024, door Maartje Diepstraten

Lekker kleurtje! Deze zelfbruiners zijn de truc

13 maart 2024, door Maartje Diepstraten

Lekker kleurtje! Deze zelfbruiners zijn de truc

De lente is in aantocht! Met deze zelfbruiners maken we korte metten met het bleke wintervel en die witte melkflessen. En ook wanneer de zon al lekker bronst, waar we vroeger nog wel ‘s een extra laag olie smeerden als we ons omwentelden op het strand, zoeken we tegenwoordig toch vaker de schaduw op en smeren met een factor. Neemt niet weg dat we blijer worden van een gebronsd snuitje en een stel bruine benen. I mean rokjesdag staat voor de deur. Smeren zullen we!

Let wel: Bart Bruint op een natuurlijke, subtiele manier. Nieuwsgierig hoe? Lees dan even mee.

 

En wanneer je dan toch de zon in gaat? Dan smeren we graag een factortje om die huid gezond en mooi te houden.

RoqueBrun

RoqueBrun

Een zwak hebben we voor start-ups van jonge ondernemers. Helemaal als ze ook nog vrouw zijn (sorry mannen). Twee studievriendinnen uit Amsterdam startten na hun studie samen Roquebrun met de filosofie dat ze hun – en onze – huid graag beschermen tegen potentiële zonschade. Maar toch graag met een zomers gloedje door het leven gaan. Hoi zelfbruiner, hoi Roquebrun. Een mooie egale tint gaat bij het merk hand in hand met hoge kwaliteit en clean ingrediënten. Dat kun je prima smeren dus. Ze hebben een face serum, body serum en body mousse plus enkele attributen om het smeren makkelijker te maken.

Roquebrun

Tanrevel

Tanrevel

Je nieuwe beste vriend die je hele lichaam in no time summer proof maakt. Dan staat dat nieuwe jurkje of knappe short toch net iets gezelliger. En met die glow op je gezicht heb je die Instagramfilters van tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Want zeg nou zelf, anno 2022 is fysiek zonnen naast ongezond ook gewoon een waste of time, want er is genoeg leuks te beleven. Hup, aan de slag met Tanrevel en get yourself summer ready.

Lees meer over het hoe en wat Tanrevel (en waarom we zo fan zijn)

Mádara - FAKE IT HEALTHY GLOW SELF TAN SERUM

Mádara - FAKE IT HEALTHY GLOW SELF TAN SERUM

Mádara Cosmetics lanceert precies op het juiste moment een vegan self-tan serum. En we hebben iets met serums de laatste tijd. Of eigenlijk sinds er meer nodig is dan een plens water en een lik moisturizer. Fake It belooft een gezonde glow, is verzorgend, vochtregulerend en – waar het ons in eerste instantie om ging – geeft een zomerse sunkissed look. Poetst ook die vermoeide we-komen-amper-buiten-teint weg. Het serum bevat frambozenzaadolie, sheaboter en vitamine E.  Ingrediënten die niet alleen lekker klinken, maar ook veel goeds doen voor je huid. En omdat het serum makkelijk smeert en snel intrekt heb je niet het risico op self-tan foutjes (lees: oranje strepen op je wangen). Er is ook een bodymilk die net als het serum geschikt is voor alle huidtypen. Musthave materiaal in deze tijd van quarantanning.

Mádara Cosmetics

ECO TAN - FACE WATER & BODY WATER

ECO TAN - FACE WATER & BODY WATER

We hebben óók iets met natuurlijke verzorgingsmiddelen lately. Want laten we wel wezen: waarom zou je iets op je gezicht smeren dat aan elkaar hangt van kunstmatige en synthetische ingrediënten? Face Water van het Australische Eco Tan is een 100% natuurlijke zelfbruiner en daardoor geschikt voor ieder huidtype. Zelfs als je last hebt van eczeem of rosacea kun je naar hartenlust met deze toner aan de gang. Zorgt voor een natuurlijk kleurtje, alsof je net op vakantie bent geweest. Voor de rest van je witte lijf gebruik je de Body Water. Zelfde gemak, zelfde effect.

Eco Tan via Nourished

TAN-LUXE – The Face & The body

TAN-LUXE – The Face & The body

De gouden (of bronzen ;)) tip van een vriendin: voeg wat druppels TAN-LUXE toe aan je eigen nachtcrème of bodylotion en je staat op met een gezonde teint. Zelfs na een korte of gebroken nacht, iets dat hier eerder regel dan uitzondering is. De truc is om echt zuinig te druppelen, zodat de kleur langzaam opbouwt. Slechts één tot vier drupjes is voldoende. Het fijne merk is inmiddels uitgebreid met o.a. een anti-age variant van de illuminating drops, een super glow serum, wonderolie en highlighter. Ongetwijfeld allemaal fantastische middelen in de strijd tegen een duffe teint. Hoera!

TAN-LUXE via Skins Cosmetics