22 november 2020, door Nina van Hilst

De tofste planners, journals en agenda’s voor 2021

22 november 2020, door Nina van Hilst

De tofste planners, journals en agenda’s voor 2021

Het nieuwe jaar ligt weer op de loer en we kunnen collectief niet wachten tot dit jaar voorbij is. Hoewel we ieder jaar weer zeggen "volgend jaar ga ik het beter doen". Heeft het stilzitten van dit jaar ons veelal doen beseffen dat het écht anders of nog beter mag. Wat helpt bij stappen vooruit zetten, is doelen stellen. Doelen die je met een goed gevoel kunt afstrepen en dan weer door naar het volgende doel. Deze planners en agenda's vinden wij de tofste en fijnste. Bring it on 2021!

Moon Planner

Moon Planner

Steeds meer komen we tot de ontdekking dat de maan iets met onze energie doet. Iets wat ze honderden jaren geleden ook wisten maar we ergens weer vergeten zijn. Omarm deze wisselwerking en je rolt smoothly het jaar door. De Moon Planner helpt je deze cyclus te ontdekken en er naar te leven. Behalve voor zaken als intenties en manifestaties, kun je deze planner ook als normale jaarplanner gebruiken. Zo heb je werk en de maan zij aan zij.

Moon Planner via Gathershop

Lexmond & Lexmond Moon Calendar

Lexmond & Lexmond Moon Calendar

Clean en mysterieuze vormgeving, leuke maan-weetjes en lekker scheuren. Dat is de Moon Calendar van Jetteke en Lieke van Lexmond. Vorig jaar waren ze als snel uitverkocht. De mooie scheurkalenders hebben tips afgestemd op de maancyclus. Wat speelt er met de planeten, fijne quotes, kruidenkennis en welke dagen wel of juist niet goed zijn voor bepaalde stappen in je leven. En dit allemaal vooral niet te serieus verwoord. Dit jaar hebben ze – als luxe versie – tevens een mooie Lucky Box gemaakt waar je de afgescheurde blaadjes in kunt bewaren.

Moon Calendar
Van 24 t/m 29 november hebben de zusjes een Gift Pop Up op Herengracht 296, Amsterdam.

Be more with less planner

Be more with less planner

De Haagse slow living webshop Kikubari heeft ‘Be more with less’ planner voor 2021. Deze planner is een normale weekplanner met genoeg ruimte voor het opschrijven van je eigen ideeën. Daarnaast is het een boek met tips om een duurzamer leven te leiden. Inclusief opdrachten om jezelf uit te dagen. Zo laat de planner je een detox week doen waarin je één van je elektronische apparaten een week minder gebruikt. Krijg je tips voor eco-bewuste documentaires. Of word je aangespoord om minder afval te creëren. Of je koopt deze planner gewoon vanwege de lekkere kleurtjes en de knappe vormgeving. All good.

Kikubari ‘Be more with less’

Selfcare Journal

Selfcare Journal

Hoe voel je eigenlijk? Het gebeurt te vaak dat we maar doorgaan en dat we achteraf terugkijkend beseffen dat we best wel wat beter voor onszelf hadden mogen zorgen. Als het aan de Selfcare Journal van Rock Your World ligt, maken we daar werk van. Deze journal is er niet voor je dagelijkse planzaken. Maar wel om het beste uit jezelf te halen en meer rust, energie en balans te krijgen. Iedere maand geeft deze Selfcare Journal je tools, kennis, tips en een overzicht van hoe je jezelf voelt, je dromen, je energielevel en je doelen. Door een paar minuten per dag in deze journal te schrijven leer je veel over de maanstanden, je cyclus en je ritme. Dat hadden we jaren eerder moeten doen.

Rock Your World ‘Selfcare Journal’

Misc Store - verschillende planners en agenda's

Misc Store - verschillende planners en agenda's

Ben je wat specifieker in hoe je de inhoud van je agenda wilt, kijk dan is bij Misc Store. Ze hebben een winkel in Amsterdam West. Maar een tevens zo goede webshop voor de rest van het land. Misc heeft allerlei agenda’s, journals en planners. Veel van de merken komen uit Japan. En hebben dan ook een minimalistisch vormgegeven look. Erg handig als je werkplek van nature een rotzooi is. Dan brengt je agenda meteen wat rust. Zelf hebben we ervaring met de Midori MD journals. En de Les Agenda de L’Annee zul je herkennen van vele Instagrammable deskstops. Praktisch, stylish verantwoorde agenda’s ga je hier zeker vinden.

Misc Store – Les Agenda de L’Annee & MD Journal