Spanje, Ibiza22 oktober 2020, door Barts Boekje

Mellow at Home – IBIZA online yoga platform

Spanje, Ibiza, 22 oktober 2020, door Barts Boekje

Mellow at Home – IBIZA online yoga platform

Afreizen naar Ibiza voor een ontspannen chill vakantie of een welverdiend yoga retreat wordt ons lately niet erg gemakkelijk gemaakt. Het lijkt erop dat binnen blijven voorlopig it is, helaas. Maar voor de echte diehard Ibiza lovers onder ons hebben wij hier wellicht een heel klein lichtpuntje te pakken. Sascha, mede eilander en yoga teacher sinds 2008, heeft afgelopen voorjaar tijdens de lockdown niet stil gezeten. Samen met haar vriend en videograaf Tomas heeft ze heel hard gewerkt aan een uniek project. In de periode dat het eiland zo goed als uitgestorven was en iedereen binnen zat, hebben zij van deze gelegenheid gebruik gemaakt om de adembenemende stilte op het eiland op een bijzondere manier vast te leggen. Benieuwd? Snappen we, lees maar even verder.

Mellow at Home

Mellow at Home

Het resultaat vind je op de website van hun nieuwe yoga platform Mellow at Home. Hier zijn verschillende yogalessen, meditaties en podcasts te vinden, allemaal opgenomen op telkens weer andere schitterende locaties op het eiland. Met deze prachtige, sfeervolle video’s kunnen we allemaal -zelfs in deze roerige tijden- toch nog een glimp van ons favoriete eiland opvangen, en we hoeven er ons huis niet eens voor uit. Is dat even mooi meegenomen.

De meeste Mellow sessies duren zo’n 20 á 30 minuten, precies goed in te plannen in onze dagelijkse drukke schema’s. Om onbeperkt te kunnen genieten van al die yogalessen, meditaties, podcasts én niet te vergeten de relaxte eiland vibes, kun je een abonnement nemen voor slechts 10 euro per maand. Je zit nergens aan vast, want het is opzegbaar wanneer je maar wil.

Er is meer

Er is meer

Daarnaast is er meer. Sasha biedt zo ook iedere maand een Social Media Detox Challenge aan. Elke maand rondom het weekend van de nieuwe maand, kun je met haar 48 uur gaan unpluggen en daarnaast intenties zetten om nieuwe habits (terug) in je leven te brengen. Zij gaat jou helpen om meer tijd te nemen voor de simpele, maar meaningful dingen in het leven, zoals tijd doorbrengen met je familie & vrienden en in de natuur, een goed boek lezen en koken. Dit alles ondersteunt door yoga & meditatie om zo even uit de rollercoaster van social media en het nieuws te stappen. Het programma start op vrijdagavond en eindigt op zondagavond en is zowel online te volgen als (voor diegenen die zich nergens wat van aantrokken en toch gewoon besloten te komen) eveneens offline op Ibiza!