Nederland, Noordwijk11 juli 2020, door Jorien Thijs

En route door Zuid-Holland met Renzy

Nederland, Noordwijk, 11 juli 2020, door Jorien Thijs

En route door Zuid-Holland met Renzy

We riepen het al vaker en zullen het nog veel vaker roepen: Nederland ís een bijzonder lekker vakantieland. Vonden we al, maar zeker nu we het allemaal wat dichter bij huis zoeken, blijken de twaalf provincies van vele markten thuis. Recent vielen we weer voor Zuid-Holland, met haar prachtige bloemenvelden, oerhollandse molens en langgerekte stranden. Dé manier om de regio nog deze zomer samen met het kroost te ontdekken is met Renzy: een GPS tour met een Renault Twizy. En dat is toch een partij nog veel leuker dan we dachten.

Renzy

Renzy

Om te beginnen, want een vraag die toch snel op-popt nowadays: Renzy is compleet coronaproof en houdt rekening met alle RIVM richtlijnen. Da’s fijn. Door naar de leukere info, want er valt genoeg te melden over dit originele uitje voor de hele happy fam. Bij aankomst in Lisse stap je met je uk in een tweepersoons Renault Twizy en vervolgens leidt een GPS route jullie langs de hotspots van Zuid-Holland. En route deelt de audiogids alle ins en outs over de omgeving en zoon- of docherlief kan ondertussen een leuke fotospeurtocht doen. Verzamel samen een geheime code waarmee de kluis bij terugkomst geopend kan worden; meedoen is winnen.

Gezinnen boeken de duin en strand tour, inclusief een bezoekje aan Noordwijk en de mooie omgeving van de knappe kustplaats. Kies je niet voor de family edition, maar ga je gezellig met vrienden of collega’s crossen, dan kun je ook kiezen voor de kastelentour waarmee je de verscholen kastelen een luxe buitenhuizen van de regio ontdekt of de polder en windmolentour rond De Kaag. Holland op z’n best. In het vroege najaar is er een route langs de waanzinnige Dahlia bloemenvelden en we tippen nu alvast de tulpenvelden tour voor het voorjaar van 2021. Tussen jou en ons: met de Renault Twizy rijd je gemakkelijk buiten de tourbus routes om, dus dit is de ultieme manier om de blommen te bewonderen.

Last but zeker not least over die Renault Twizy: dit gezellige bakkie rijdt geruisloos, is 100% elektrisch en daardoor helemaal milieuvriendelijk. Check. Bovendien tour je lekker een paar uur lang in de buitenlucht. Kies je voor het familiepakket, dan krijg je twee Twizies voor in totaal twee volwassenen en twee kids ouder dan 4 jaar. Leuk als gezin, of met je bestie en bijbehorende mini.

Renzy