Nederland, Noordwijk1 augustus 2022, door Esmée Rebel

De allerleukste strandtenten van Noordwijk

Nederland, Noordwijk, 1 augustus 2022, door Esmée Rebel

De allerleukste strandtenten van Noordwijk

Wat dacht je van een strandwandeling in de strenge winter met een zonnetje, of een dagje strand met zomerse temperaturen? All year long is Noordwijk leuk. We verklapten het hier al, en hier, we love Noordwijk. En hoe! Daarom mag een lijstje met het beste van deze heerlijke Zuid-Hollandse badplaats niet ontbreken. Nou, heb jij even geluk, want dit is het beste van Noordwijk. Oké, kleine nuance: de allerleukste strandtenten van Noordwijk aan Zee voor een (op zijn tijd hoognodige) little escape. Ook leuk toch? Dat dachten we al. Enne... graag gedaan.

Meer van Noordwijk vind je hier!

Tulum Tulum

Tulum Tulum

Tulum Tulum (we mogen Tulum zeggen) is een beeldschoon strandhuis. Gebouwd uit witgelakt hout met sfeervolle hoekjes, te gekke parasols, rotan banken en planten all over. Hier kun je heerlijk toeven in een Bali meets Scandinavisch interieur. Maar goed, voor alleen een zitplek komen we niet. We willen ook iets lekker kunnen drinken en eten. Dat kan hier opperbest. Zo staan er allerlei lekker bowls, burgers (zowel vega als vlees), en sandwiches op de kaart.

Tulum Tulum

Witsand

Witsand

Naast het o zo gezellige Tulum Tulum vind je Witsand. Nog zo’n parel aan de zee. Deze strandtent is er een naar ons hart. Je weet wel, geen fuzz, no spang. Tof interieur: veel wit, houten en rieten accessoires, chille bank. Op het menu? Salades, sandwiches en nog veel meer. Altijd lekker en goed!

Witsand

Wil je ‘s winters genieten van de sfeer van Tulum Tulum en Witsand? Strijk dan neer bij (broertje) de Winterlodge. Zeker een aanrader!

B.E.A.C.H.

B.E.A.C.H.

B.E.A.C.H. staat voor Best Escape Anyone Can Have. En daar zijn we het helemaal mee eens. Deze strandtent is lekker ruim opgezet, ieder z’n eigen space dus. Lief personeel, lekker eten en een fijne sfeer. Do we need to say more? Oja, bij B.E.A.C.H. kun je ook bedjes huren, waar je de hele dag ongestoord kunt relaxen in de zon met een lekker hapje en drankje! Kom je hier ‘s winters langs? Je zit hier binnen lekker warm, en vergeet dan natuurlijk geen warme choco met een toef slagroom te bestellen!

B.E.A.C.H.

Bries Noordwijk

Bries Noordwijk

Als Noordwijk Holland’s kustplaats op stand is – en dat is het volgens ons – dan is Bries de voorkamer. Bries Noordwijk is zo’n plek waar je gaat zitten, omdat je er zo lekker kunt wegkijken en eigenlijk gewoon omdat het het lekkerste plekje in huis (lees: op het strand) is. Niet alleen in de zomer een must visit, ook in de winter geopend. Je kunt voor take-away terecht bij beach bar LOS TIOS.

Bries Noordwijk

Slapen in Noordwijk? Boetiekhotel Benedict is een geweldige overnachtingsplek!

Villa de Duinen

Villa de Duinen

Oké, deze heerlijke tent ligt niet óp het strand, maar er wel heel erg dichtbij. Bij boutique hotel Villa de Duinen kun je heerlijk slapen (tip als je een weekend Noordwijk op de planning hebt staan!), maar zit je ook goed voor het eten. Want tsja, het is hier gewoon fantastisch. Fantastisch lekker. Van kreeft tot black angus, voor ieder is er wel wat wils. En met een volle buik kun je zo je bed induiken. Puik plan, nietwaar?

Villa de Duinen

Breakers Beach House @ Grand Hotel Huis ter Duin

Breakers Beach House @ Grand Hotel Huis ter Duin

Aaaah, Hotel Huis ter Duin. Een klassieker, en laten we daar nu dol op zijn. Waarom? Oud-chic is de juiste chic. Bovendien heeft Huis ter Duin een ‘stukje’ The Hamptons in de Lage Landen gecreëerd in de vorm van de strandtent Breakers Beach House. En ja, daar is het meer dan heerlijk. Van comfortabele daybeds tot lekker eten, voor een (letterlijke!) zondag ben je hier aan het juiste adres. Breakers Beach House