• 17 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 July 2018
  • 06-12-2013
  • Amsterdam

Repéré, Amsterdam (tijdelijk)

Repéré, Amsterdam (tijdelijk)

Vandaag 9 maart is het tijdelijke avontuur van de mannen van Repéré bijna afgelopen. Maar nog niet helemaal! Het terras gaat namelijk voor 1 x nog naar buiten en er zijn binnenkort nog een paar avonden waar tafeltjes te boeken zijn voor een van de allerbeste pop-up restaurants van het (afgelopen) jaar.

(OUD:) Vandaag en morgen, vrijdag 6 en zaterdag 7 december, is het proeftafelen voor vrienden van de jongelui die 100 dagen lang gaan koken aan Prinsengracht 422 (heerlijk centraal om de hoek van de Leidsegracht). De highlights van Repéré zijn te vergelijken met die van restaurant BAK: gasten met smaak (knap logo, check. Eenvoudig doch cool interieur, check. Het coolste biertje ever (Boys), check) en een grote liefde voor goed, seizoensgebonden en betaalbaar eten. En daar zouden er eigenlijk veel meer van moeten zijn! Tijdelijk dus. Reserveren dus. Repéré