Nederland, Arnhem19 januari 2023, door Tessel Horsting

Een jaren ’20-Parijs-stijl bij Restaurant Soirée in Velp

Nederland, Arnhem, 19 januari 2023, door Tessel Horsting

Een jaren ’20-Parijs-stijl bij Restaurant Soirée in Velp

We nemen je even mee naar het mooie Velp. Gevestigd in de hoofdstraat in een historisch pand vind je restaurant Soirée. En we nemen je ook even mee naar de de flamboyante roaring twenties dankzij het uitgesproken interieur.

Wat eerst het onderkomen van een Barones was, een boekenwinkel, een museum en zelfs een garage is geweest, heeft nu de bestemming van restaurant Soirée gekregen. Pluspunten, want dit restaurant dichtbij Arnhem heeft de Veluwe als achtertuin. Als je het ons vraagt: overdag een heerlijke wandeling en in de avond of als lunch heerlijk vertoeven bij Soirée in Velp.

Soirée

Soirée

Wat je kunt verwachten van Soirée? Ten eerste heerst er een jaren ’20-Parijs-stijl. Dit is zowel in het interieur als op de kaart te zien. Het interieur heeft veel diepblauwe en gouden kleuren en er is gebruik gemaakt van messing, koper en zwartgoud marmer. Chefkok Tom Pfeijffer zorgt ervoor dat je culinaire kunstwerken voorgeschoteld krijgt. Op de kaart zijn de Franse invloeden zichtbaar: klassieke gerechten zoals ganzenlever krijgen een twist door de toevoeging van lychee gel en dadelcake. Klinkt lekker, toch?

Soirée