Retteketet naar Pompet Chalet in Amsterdam Noord

Retteketet naar Pompet Chalet in Amsterdam Noord

Na al die regen hebben we wel wat zonneschijn verdient. Spreekwoordelijk dan, geen letterlijke zonneschijn in Amsterdam, maar wel goed nieuws: Restaurant Pompet, een van onze favo-zomeradressen in Amsterdam, komt met een wintereditie. Hell yeah. Vanaf zaterdag 19 oktober kun je samen met je besties, babies of boyfriend naar dit winterparadijs genaamd Pompet Chalet. Dit chaletje (zeg maar gerust chalet) staat in het teken van winterpret, nog altijd in het Noordpark, ondanks deze metamorfose. Tschüss jeu de boulen en patatje boeuf bourguignon und guten tag glühwein, kaasfondue en eindeloos veel winterspellen.

Pompet Chalet

Pompet Chalet

Even terug, terug naar die eerste Restaurant Pompet zomer van 2018 toen we als een klein gelukje de kiosk met de Franse slag in het Noorderpark ontdekten, en naar de zomer van 2019 toen we er kind aan huis waren. Afijn: Pompet heeft bewezen in staat te zijn om iedereen met glimlach naar huis te sturen. En met een volle maag want mán wat kunnen we lekker eten van de Franse menukaart. Des te leuker dat Pompet een wintereditie eraan vastplakt!
En bij een wintersportchalet hoort natuurlijk een aangepast winters menu. En zo geschiede. Het Pompet Chalet menu zal variëren van charcuterie, kaasfondue, zuurkool, schnitzel, kaiserschmarrn, apfelstrudel en meer. Precies goed, maar we hadden niet anders verwacht. Dorst? Er is – uiteraard – glühwein, mulled cider en choco met rum.

De chalet

De chalet

Kortom: waarom nog die peperdure skivakantie als je dicht bij huis een even leuke winterse sfeer kan creëren?! Wij weten het wel. Aan elke punt is gedacht bij Pompet Chalet: er is tonnen aan kerstversiering, geblokte tafelkleden, hertengeweitjes en (nep)sneeuw. Trek die ‘foute’ kersttrui maar alvast uit de kast.
En: zeg je winter, dan zeg je spelletjes! Pompet Chalet weet daar wel raad mee. Op donderdagavond staat regelmatig in het teken van spelletjesavond. Van wedstrijdje spijker-slaan tot aan de op voorhand al befaamde winterbingo. Wanneer Nederland verandert is in een wit bolletje dan worden er buiten ook leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan rodelen en langlaufwedstrijden. Nu nog duimen op veel sneeuw!
Zaterdag 19 0ktober trapt Prompet Chalet meteen lekker af met een met een Grand Opening. Be there, want je krijgt een voorproefje van het nieuwe winterse menu. De rest van de winter is het chalet open op donderdag en vrijdag vanaf 16:00 en in het weekend ben je al welkom om 10:00.