Nederland, Utrecht25 april 2022, door Iben Dekker

Tussen de bloemen culinair dineren bij pop-up restaurant Rococo des Fleurs (13, 14 en 15 mei 2022)

Nederland, Utrecht, 25 april 2022, door Iben Dekker

Tussen de bloemen culinair dineren bij pop-up restaurant Rococo des Fleurs (13, 14 en 15 mei 2022)

Verscholen tussen de boomgaarden van het Utrechtse Cothen (dat is een dorp in de Nederlandse provincie Utrecht) opent pop-up restaurant Rococo des Fleurs op 13, 14 en 15 mei 2022 haar deuren. Rococo des Fleurs? Ja, dat ging ongeveer zo: meesterbloemist Menno Kroon heeft door de jaren heen een landgoed prachtig ontworpen vol met groen en bloemen. Zonde om dit niet te laten zien aan groot publiek, zeg maar. Zo werd hij dikke maatjes (of tenminste: is een samenwerking gestart, ook goed) met een aantal van Nederlands beste sterrenchefs Ron Blaauw, Dennis Huwaë en Hans van Wolde. En zo, je kunt het al raden, ontstond het idee voor dit leuke pop-up restaurant. Rococo des Fleurs werd het gedoopt. Chique naam, chic plan. Ofwel: het beste van het beste bij elkaar: sterreneten in een oranjerie mét goeie muziek (hadden we dat al verteld?). Lees hieronder meer.

Om te reserveren en voor meer info kun je mailen naar: info@rococodesfleurs.nl

Rococo des Fleurs

Rococo des Fleurs

Op 13 mei start Rococo des Fleurs met één van de bekendste sterrenchefs van Nederland: Ron Blaauw. De volgende dag zal de jonge talentvolle chefkok Dennis Huwaë de scepter zwaaien in de keuken. En ze sluiten 15 mei af met internationaal befaamde sterrenchef Hans van Wolde. Tijdens alle drie de pop-up dagen zal concertpianiste Iris Hond Rococo qua sfeer helemaal afmaken op haar vleugel. Ook zijn internationale club-DJ’s Propulsive, Berber Esha, Hans Stroeve aanwezig. Wat we kunnen verwachten? Wat moderne jazz, lounge en deep house.

Ook fijn: we hoeven ons niet in te houden met de drankjes. Rococo des Fleurs werkt namelijk samen met Bentley (jeweetwel dat hele luxe dure automerk) en zij zorgen voor pick-up en drop-off van gasten die dat willen. Zo kan de huis-champagne van de avond – Pol Roger – rijkelijk vloeien en komen gasten toch verantwoord en veilig thuis. Let the bubbles begin!