6 januari 2018, door Maartje

De Snelle Slijter Amsterdam

6 januari 2018, door Maartje

De Snelle Slijter Amsterdam

Kijk, dat is nu eens een slimme nieuwe zet: een bestel- en bezorg-app (altijd een app) waarmee je zelfs midden in de nacht (goede!) wijn en/of bier en/of andere alcoholhoudende drank kunt bestellen. De Snelle Slijter App. Want let's face it, dat is natuurlijk het moment dat je het het meest nodig hebt, en niet tot maximaal 22.30, het tijdstip tot wanneer de meeste bezorgservices bezorgen.

 

Wist je misschien niet, maar nieuw is De Snelle Slijter niet: de twee jongemannen achter het merk begonnen al in 2016 (l al al... you het the point) als de online slijterij van Deliveroo & UberEATS. Nooit iets van gemerkt? Wij eerlijk gezegd ook niet. Niet erg, want dit betekent vooral dat de Snelle Slijter ervaring op heeft gehaald, de kinderziektes heeft verwerkt én inmiddels precies weten waar behoefte aan is. Kijk. Mooi. Een van die behoeften in Amsterdam? Een 24-uur economie. En daar hoort een 24/7 biertje bij, non?

Hoe het werkt? Simpel: je koude dranken, bier, wijn en meer, worden binnen 20 minuten bezorgd na bestelling via de app en afrekenen gebeurt ook digitaal, binnen diezelfde app dus. Vinden doe je de De Snelle Slijter App gewoon in de app store. Enjoy!