Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 May 2019
  • 16-04-2019
  • Duitsland, Düsseldorf, Eten & drinken, Little Escapes

Restaurant Spoerl Fabrik, Düsseldorf, Duitsland

Restaurant Spoerl Fabrik, Düsseldorf, Duitsland

Je moet er een blokkie voor om, when in Düsseldorf, maar dat is het waard, al geloof je dat in eerste instantie niet: je komt aan in een grauwe straat, categorie troosteloos oost-Duits blok beton. Tot je bij een poort aankomt, eronderdoor gaat en, tadaaa, daar is Spoerl Fabrik Düsseldorf met zijn ruime buiten waar op zonnige dagen tafels gezet worden, onder de lampjes in de bomen.

Spoerl Fabrik, Düsseldorf

Binnen wordt die gezelligheid doorgetrokken met oldskool houten tafels verdeeld over twee kleine ruimten. Alles uit de keuken is smullen: burrata die verrukkelijk is (hoewel de linzenprut niet had gehoeven), sappige kwartelborst, al even sappige merguezworstjes met bulgur, hummus, harrisa en muntolie (oef!) en truffeltortellini (oef oef). De wijnen sluiten op het niveau aan en een fles à maximaal dertig euro doet het goed in ons boekje.

Restaurant Spoerl Fabrik