Nederland1 juli 2021, door Dewy Brandjes

Dé alles-in-één kinderstoel voor binnen en buiten: de STOKKE® CLIKK™ KINDERSTOEL

Nederland, 1 juli 2021, door Dewy Brandjes

Dé alles-in-één kinderstoel voor binnen en buiten: de STOKKE® CLIKK™ KINDERSTOEL

De zomer is officieel begonnen en dat betekent (hopelijk) weer héél vaak buiten eten. In je eigen tuin of bij vrienden en familie. Hoe handig zou het zijn als je, waar je ook bent, je kleintje moeiteloos ergens aan tafel zou kunnen parkeren? Dat kan dus tegenwoordig met de Stokke® Clikk™ kinderstoel van (ah, verrassing) het merk Stokke, dat je vast - want welke mini brengt zijn eerste jaren tegenwoordig níét in de stoel door - allang kende van de iconic Tripp Trapp stoel.

Een paar clicks en je hebt 'm in- en uit elkaar

Een paar clicks en je hebt 'm in- en uit elkaar

De Stokke Tripp Trapp kennen we al járen. En het is niet voor niets dat generaties kinderen hun leven aan de (keuken)tafel beginnen (en op-/meegroeien) in de stoel. Iconisch zijn ze. En blijven ze. We durven het bijna niet te zeggen, maar toch is daar ook een teeny tiny minpunt aan de Tripp Trapp. Niets om je grote zorgen over te maken, van de stoel nemen we nog lang geen afscheid, maar als we een Tripp Trapp in konden klappen om hem overal mee naar toe te slepen, dan hadden we dat zeker gedaan. Ware het niet dat de stoel van hout (en dus nogal aan de zware kant), plus niet inklapbaar is. Tja. In comes de genius Stokke® Clikk™ kinderstoel. Je antwoord op precies die hassle, plus meer. Hoe zit dan precies? Zelfs als je twee linkerhanden hebt, lukt het je om deze stoel in één minuut in elkaar te zetten. En dat zonder gereedschap, we herhalen: zónder gereedschap. De stoel is door de afneembare poten makkelijk te vervoeren, zeker in combinatie met zijn lichte gewicht. Ook het eetblad is afneembaar en, heel fijn, geschikt voor de vaatwasser. Wat het schoonmaken van de stoel nog makkelijker maakt, is dat ‘ie geen hoekjes of gaatjes heeft en je dus niet weken na de barbecue nog verstopte stokbroodkruimels tegenkomt. Bovendien is de voetsteun verstelbaar, waardoor de stoel geschikt is voor kids vanaf 6 maanden en meegroeit tot 3 jaar.

Een echte eyecatcher voor binnen en buiten

Een echte eyecatcher voor binnen en buiten

Maar dat is nog niet alles. De stoel is, naast heel praktisch, ook nog eens ontworpen in een strak design, zodat het absoluut geen doorn in het oog is voor je interieur. In tegenstelling, de Stokke® Clikk™ kinderstoel is verkrijgbaar in vier lekkere kleuren, namelijk: White en Cloud Grey, waarmee je altijd goed zit, Sunny Coral (persoonlijke favoriet) en Clover Green. Door het tijdloze design past de stoel in ieder binnen- en buiteninterieur en kan het zelfs een echte eyecatcher worden.

Alles in één doos

Alles in één doos

Als je de Stokke® Clikk™ kinderstoel besteld, ontvang je de kinderstoel, het eetblad en het vijfpunts veiligheidstuigje allemaal in één doos. Dit tuigje is uiteraard ook makkelijk te verwijderen en geschikt voor de wasmachine: ideaal na een bord spaghetti.

Je kunt ‘m bestellen op de website van Stokke en via de website van babysuperstore van Asten.