24 augustus 2020, door Maartje

Nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp: Warm Red & Soft Mint

24 augustus 2020, door Maartje

Nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp: Warm Red & Soft Mint

Zeg je Stokke (je weet wel, dat heerlijke kinderlabel), dan zeg je eigenlijk Tripp Trapp. Sterker nog: er zijn zelfs mensen die helemaal niet eens weten dat de Tripp Trapp, dat stoeltje dat met je koter meegroeit, van Stokke is. De Tripp Trapp is namelijk, op zijn zachtst gezegd, een icoon. We kennen letterlijk niemand (mits gezegend met kids natuurlijk) die 'm níet in huis heeft en we love'n m de pan uit. Dus toen er twee beeldschone nieuwe kleuren van deze enige échte #ChairForLife (zelf zitten we er ook op) uit kwamen, waren we er als de kippen bij. Warm Red! Soft Mint! Ja! Gooi het op ons!

FF over die Tripp Trapp®

FF over die Tripp Trapp®

Je zou Stokke’s Tripp Trapp eigenlijk kunnen vergelijken met Ikea’s Bekvam, dat welbekende opstapkrukje – wie heeft ‘m niet in huis? Wat begint als een handig krukje om op te staan, wordt uiteindelijk vaak een plekje voor de plant. Nu zetten we geen plant op de Tripp Trapp (hoewel… best een goed idee; hij is er mooi genoeg voor) maar hij gaat wél heel lang mee en wordt door (letterlijk) ieder gezinslid gebruikt.

Dat is dan ook precies het (briljante) idee van het ontwerp, bedacht en ontworpen door Peter Opsvik, van de Tripp Trapp: vanaf de geboorte van je kleintje kan hij of zij aan tafel zitten met dank aan de (ook al zo supergoed gelukte) accessoires van Stokke. Een baby kuipje, de Newborn Set, waar niemand uit zal vallen (en waar echt te schattigste accessoires weer voor te koop zijn zoals allerlei hoesjes in de leukste prints, maar dat terzijde). Op die manier zit die kleine dus meteen op ooghoogte aan tafel met de rest van het gezin. Gezellig én goed voor zijn ontwikkeling. Na 6 maanden schakel je over op de Baby Set: een gesloten zitje waar de kleine tot 3 jaar in kan. Daarna is de zitting en het voetenplankje te verstellen zodat hij/ zij/ jij er nog je hele volwassen leven op kan! Nogmaals: pretty damn briljant. O, wat wij zelf ook zo leuk vinden is het voetenplankje waarmee die kleine al heel snel zelf op zijn plekje kon gaan zitten! Zo groot en stoer (en toch zo klein).

De Tripp Trapp Soft Mint en Tripp Trapp Warm Red zijn beide verkrijgbaar voor € 199,-. Een Baby Set is verkrijgbaar voor € 49,-.

FF over de Tripp Trapp in je huis

FF over de Tripp Trapp in je huis

Groot fan zijn we hier van de kleuren van de Tripp Trapp! En over de kwaliteit van het hout. Nog totaal  niet aan de hand hier maar wist je dat je je Tripp Trapp heel gemakkelijk kunt schilderen? Is zo! Zo gaat de stoel dus niet alleen jaren mee wat betreft gebruiks- en zitgemak maar kun je hem dus ook aan je interieur aanpassen.

Omdat wij het design van de stoel gewoon heel tijdloos en heel mooi vinden, kozen we (na een matchende Tripp Trapp) nu juist bewust voor een heerlijke contrasterende kleur in ons huis: de warme rode tint vinden we beeldschoon en lekker ‘vlammen’ bij de witte marmeren tafel en de olijfgroene stoelen.

Een contrastkleur die toch matcht (let op, hier komt een handige interieurtip) omdat beide kleuren, het olijf groene versus het warm rode, bij een warm kleurpallet horen. Allebei zijn het geen primaire kleuren, pasteltinten of juist vergrijsde kleuren, maar de ‘vuige’ versie van hun ‘moederkleur’ (rood en groen) en juist daarom een mooie combinatie. Een handige trucje dat je altijd toe kunt passen wanneer je twijfelt over de kleuren in je huis!

WINNEN!

 

Helemaal leuk: we mogen zo’n tijdloze, iconische Tripp Trapp in een van de twee nieuwe frisse kleuren weggegeven! En mocht je niet kunnen kiezen, snappen we best, dan mag je ook gewoon uit een beukenhouten (alle soorten) variant kiezen. Wat je daarvoor moet doen? Een foto van je interieur en een GIF’je van de Tripp Trapp (die vind je via IG Stories wanneer je zoekt onder ‘Stokke’) delen via instagram en daarbij @stokkebaby en @bartsboekje taggen. Houd Barts Boekje instagram maar in de gaten, daar komt’ie voorbij. Succes!