13 augustus 2021, door Maartje

Onmisbaar voor je (baby-)zomer: Stokke Flexi Bath

13 augustus 2021, door Maartje

Onmisbaar voor je (baby-)zomer: Stokke Flexi Bath

Kijk, als je de titel goed hebt bekeken, en dat hoeft niet eens zo heel erg goed 'kijken' te zijn geweest, dan vallen je wellicht drie dingen op: baby, bad en flexi(bel). Dat is - iedereen die een baby heeft weet dat misschien - heus niet zo'n vanzelfsprekende combinatie van woorden. Het kan namelijk nogal een gedoe zijn, dat baby-badje, zeker tijdens de zomermaanden wanneer je heel graag vooral heel erg flexibel wil zijn. Op de camping, onderweg, in de tuin ("nee nee nee, we willen nog niet naar boven-bad-verhaaltje-bed") enzovoort. Maar wij willen dus wél dat het kroost fris gewassen zijn of haar bedje in duikt. In comes het Stokke Flexi Bath, een badje dat je met 1 hand 'plat klapt' en dat je zo tussen het tuinstel schuift, in de achterbak tussen de koffers en dat, basically, altijd wel ergens past om mee te nemen.

stokke flexi bath

stokke flexi bath

Er zijn verschillende formaten van het badje zodat het Stokke Flexi Bath geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bovendien is er een heel handig, apart verkrijgbaar, Newborn Support setje zodat de allerkleinsten veilig kunnen badderen. Wat je vooral moet weten is dat, als je het badje met één simpele beweging in vouwt tot een pakket van slechts 10 cm breed, het bijna geen ruimte in beslag neemt in huis, tuin of caravan én dat je het voor de kosten ook heus niet hoeft te laten. Het badje heeft een anti-slip bodem en een badstop – slim. Plastic zeg je? Nou: het Stokke Flexi Bath is gemaakt van polypropyleen en thermoplastische elastomeren, allebei materialen die geen schadelijke stoffen bevatten.

Voor baby’s tot 8 maanden vul je het badje met ongeveer 10 liter water. Voor oudere kinderen vul je het badje voor 2/3e en heb je circa 32 liter nodig.

Stokke Flexi Bath