Nederland, Amsterdam9 november 2022, door Maartje

Studio Lindengracht: frisse studio en vergaderruimte in hartje Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 9 november 2022, door Maartje

Studio Lindengracht: frisse studio en vergaderruimte in hartje Amsterdam

We schreven al eerder een lijstje met van die fijne flex werkplekken in Amsterdam, omdat de stad nu eenmaal voor een steeds groter deel bevolkt wordt met ZZP-ende flexwerkers. Een dankbaar lijstje, zo begrepen we (hier lees je hem). Allemaal leuk en aardig, maar soms (vaak) heb je ook behoefte (jĂșist behoefte) om met z'n allen bij elkaar te kruipen. Om te brainstormen. Met collega's of met een clubje freelancers samen. En dan werkt zo'n openbare horeca-stek toch niet zo lekker. In comes het, frisse, beeldschone Studio Lindengracht. Fotografiestudio en vergaderruimte in hartje Amsterdam.

Studio Lindengracht

Studio Lindengracht

Sounds like a plan, niet waar? Mee eens. En eenmaal binnen wordt het zo mogelijk nog beter. Eigenaresse Mila regelt desgevraagd opperbeste catering voor je en verder is het precies zo’n inspirerende, mooie, maar ook van prikkels verstoken, adres.

Waar? Ook leuk: aan het begin van de Lindengracht (vanaf de Brouwersgracht gezien – je loopt er vanaf Amsterdam Centraal zo naar toe) zat jarenlang een klein hotel. Prima locatie, niet echt een noemenswaardig hotel. Nou, das war einmal! Het hotel werd verkocht en door de huidige eigenaren prachtig verbouwd tot een heerlijk stadshotel. En de studio zit daar dus naast. Dus als je van buiten Amsterdam komt voor een potje vergaderen, zorg dan dat je meteen een kamer boekt! Win-win noemen we dat.

Studio Lindengracht