Nederland4 januari 2023, door Michel + Renske

Studio Skarv – alles wat je wil om warm en hip de winter door te komen

Nederland, 4 januari 2023, door Michel + Renske

Studio Skarv – alles wat je wil om warm en hip de winter door te komen

Sure, met een mooie winterjas maak je meteen een goede indruk. Toch moet je zeker je sjaal niet vergeten met guur, koud weer. Wil je die een beetje flitsend, vol met kleur én duurzaam geproduceerd? Studio Skarv is je antwoord. De allermooiste sjaals van Amsterdam, pardon, Nederland.

 

Meer tips voor winterse accessoires vind je hier!

Studio Skarv

Studio Skarv

Op de site van Studio Skarv wordt alles je heel duidelijk uitgelegd, maar het principe is in feite heel simpel: goede kwaliteit, mooiste wol (merino – jeukt niet!) en duurzame productie door een atelier dat in Amsterdam huist. Zo houden ze het lekker dicht bij huis en is er een vinger in de pap wat betreft het productie proces. Niks van te lage lonen of uitbuiting – gewoon netjes en lokaal.

Om naast de merino variant ook een “low budget” variant aan te kunnen bieden, deed de football lijn zijn intreden. De helft van de prijs gemaakt van acryl met alsnog de allerleukste kleurcombinaties. Lichtroze met groen. Blauw met wit. Ga zo maar door. Contrasterende kleuren om lekker op te vallen door de regenbuien en sneeuw door.

Studio Skarv heeft ook een kinderlijn met een minimaatje voor de allerkleinsten. Kun je twinnen – hoeft niet natuurlijk. De minimaat is ook gemaakt van merino wol en daarom krijg je geen klachten van jeuk of dat soort. Gewoon lekker warm de deur uit ‘s ochtends.

Goed bezig daar, bij Studio Skarv. Ook nog hulde voor de prachtige fotografie en beelden. Art direction next level – is ook wat waard.

Studio Skarv