Italie22 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

Makkelijk en gezond: pastasaus Sugocasa van Grand’Italia

Italie, 22 oktober 2019, door Margaux van der Mieden

Makkelijk en gezond: pastasaus Sugocasa van Grand’Italia

Afgelopen vrijdag liet Vjeze Fur ons zien hoe je met Sugocasa van Grand'Italia een heerlijk pasta kunt maken. En dat zit 'm zeker niet in de naam van Vieze Freddy. Oh nee zeker niet, de pasta was namelijk ontzettend lekker en ook nog eens mega gezond. Ha!

Grand'Italia

Grand'Italia

Een pasta is een simpel, lekker gerecht en staat hier bij Team Bart meer dan eens (3 of 4 x keer per week) op de boodschappenlijst. Toegegeven, de pasta zelf wordt vaak kant en klaar gekocht bij de supermarkt maar een lekkâh sausie willen we wel zelf maken. Voor je het weet sta je toch weer lang te kokkerellen (want verse saus dus) maar we zijn er inmiddels achter dat het veel (heel veel) makkelijker (en nog steeds gezond) kan. De Sugocasa (een verse tomatensaus) van Grand’Italia heeft het namelijk allemaal. Alvast een graag gedaan.

Sugocasa

Sugocasa

Sugocasa van Grand’Italia is namelijk poepievers. Beloofd. In één fles zitten namelijk al 20 (!!) tomaten. De tomaten worden bovendien binnen 48 uur van het land naar de fabriek gebracht en dus in de fles gestopt. Verser kan haast niet. Behalve ui, citroensap en een snufje zout, wordt er niets anders toegevoegd. Een fles met 100% natuurlijke ingrediënten dus en zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen.

Daarnaast hoef jezelf niet een saus in elkaar te knutselen en scheelt dit je weer bakken met tijd en geld. Last but not least: Sugocasa is ook nog eens super smaakvol. Vaak koop je tomaten in de supermarkt die het woord tomaat niet verdienen. Het bestaat uit teveel vocht of het smaakt niet naar een tomaat. Sugocasa smaakt tenminste wel naar verse tomaten. En dat is ook niet heel gek. De tomaten worden namelijk geteeld in Italië ( en daar weten ze wel hoe een goede tomaat smaakt).

Grand’Italia