11 januari 2023, door Isa de Laat

Surftribe: surfvakantie in Frankrijk voor het hele gezin

11 januari 2023, door Isa de Laat

Surftribe: surfvakantie in Frankrijk voor het hele gezin

De jaarlijkse gezinsvakantie: waar o waar gaan we heen dit jaar? De kids moeten genoeg geprikkeld worden, met zijn allen de hele dag voor de tent kan zorgen voor irritaties en een stedentrip is een hoop gesjouw. Actieve vakantie it is, kids blij en jij blij. Een week lang golven vangen, chillen in hangmatten en eindeloze zonnestralen. Oefen maar vast met het surf woordenboek. Shaka brah, we gaan naar Surftribe in Biscarrosse, de surfvakantie in Frankrijk voor het hele gezin.

 

 

Nog meer inspiratie voor een actieve vakantie met het gezin? Nordic Woods Zweden is een wildernis glamping in het land van bossen en meren.

Surftribe

Surftribe

Familie surfvakanties zijn hipper dan ooit, je bent actief bezig en je besteedt tijdens de surflessen echt even tijd met elkaar. En als we gaan surfen, dan gaan we natuurlijk voor dat onovertroffen surfers-paradise sfeertje. In Biscarrosse in Frankrijk hangt dat sfeertje gegarandeerd in de lucht met een heerlijk klimaat, prachtige natuur, oude steden, pittoreske dorpen en dat alles op slechts een paar uur rijden.

Maar een ongedwongen surfvakantie zou een surfvakantie niet zijn als je er niet meer zou kunnen doen dan golven pakken. Op het gezamenlijke terrein van Surftribe hoef jij de kids niet bezig te houden (animatieteam to the rescue). Het activiteitenprogramma is bomvol, zo kun je SUP’en, het surfdorpje Biscarross bezoeken, longboarden in de omgeving en ‘s avonds genieten van live optredens. Voor de ouders is er ook genoeg te beleven (het is tenslotte ook jouw vakantie). Zo kun je deelnemen aan yoga, wine tasting en Sunset surf. Heerlijk tot rust komen hier, want de activiteiten van het animatieteam zijn zo ingedeeld dat ze samenvallen met de yogalessen, winetasting en andere activiteiten van ouders.

Wat houdt professioneel begeleide surfles in? De professionele instructeurs leggen precies uit waar je op moet letten zodra je het water ingaat, om jouw eerste golven te trotseren. Ook zullen zij je van het juiste materiaal voorzien. De surfleraren zijn Nederlandstalig en ISA gecertificeerd.

Locatie, locatie, locatie

Locatie, locatie, locatie

Het kleinschalig surfkamp is helemaal ingericht op gezinnen, gelegen tussen de naaldbomen van camping Le Vivier. De camping ligt naast het Franse kustdorpje Biscarrosse Plage (heerlijke badplaats hoor).

Van een tikkeltje luxe zijn we natuurlijk niet vies, geen straf dus dat je ‘s avonds slaapt in luxe. Maasai Lodges zijn geschikt voor 3 – 4 personen, Palma Lodges zijn geschikt voor 4 – 6 personen en voor grotere families zijn de Maasai Lodges + Deluxe Tipi ideaal, geschikt voor families tot 7 personen. De lodges beschikken allen over een eigen badkamer en keuken en het terras is ideaal voor de zomeravonden waar we al het hele jaar naar uitkijken. Ohhh those summer nights.

Surftribe

Nog meer surfen? Pak dit lijstje met lekkerste surfkampen in Europa er eens bij.