Taco’s voor een euro per stuk? Bij Acà in Parijs!

Frankrijk, Parijs, 11 juni 2024, door Valérie van Mameren

Taco’s voor een euro per stuk? Bij Acà in Parijs!

Kun jij ook geen genoeg krijgen van taco’s? Goed nieuws: iedere dinsdag van 11:30-16:30 is het bij Acà in het 10e en 18e arrondissement in Parijs Taco Tuesday! Geselecteerde taco’s zijn op Taco Tuesday €1,00 per stuk. Dat klinkt toch heerlijk? Voor de rest van de Mexicaanse keuken ben je er ook aan het goede adres. Aan nacho's, burrito’s, guacamole en quesadillas ook zeker geen gebrek.

Taco's Taco Tuesday

Taco's Taco Tuesday

Goed om te weten is dat de deal geldt voor geselecteerde taco’s. Maar op welke taco’s geldt de deal dan? Nou op deze heerlijke taco’s van maar liefs tien centimeter groot en je kunt ze onbeperkt bestellen tijdens Taco Tuesday:

  • Barbacoa – rundvlees met kruiden, uien en koriander
  • Papas con chorizo – mini aardappelen met huisgemaakte chorizo
  • Tinga de pollo – kip met chipotle, tomatensaus, uien en koriander
  • Champiñones – champignons met guajillo saus, uien en koriander

Onze favorieten

Onze favorieten

Alle taco’s van de Taco Tuesday deal hebben veel smaak. Onze favorieten zijn de barbacoa/rundvlees taco en de tinga de pollo/kip taco. Beide hadden een soort pulled beef/pulled chicken structuur en de smaken, die zijn zo ontzettend goed. Uiteraard helemaal compleet met een limoen, deze kun je over de taco’s uitpersen: heerlijk!

De taco uit de categorie los tacos del mar (deze valt buiten de formules) is ook een must try. Deze taco heeft gefrituurde garnalen, coleslaw en gepickelde rode ui, WAANZINNIG. Deze kost €4,90 per stuk, hij is iedere cent dubbel en dwars waard.

De drankjes die je kunt bestellen zijn allemaal huisgemaakt. Een van de favorieten is het drankje horchata, een beetje zoetig (moet je van houden). Het drankje beschrijf je het beste als een licht rijstmelkdrankje met kaneeltinten. Houd je van frissere dranken? Dan zijn de jamaica en de tamarindo een goeie keus voor jou. 

Locaties

Locaties

Acà République – 59 Rue de Lancry, 75010 Parijs
Acà Pigalle – 48 Bd de Clichy, 75018 Parijs